FGA1210 Doğumu ve sancıyı başlatmak için neler önerirsiniz kızlar🥰 Ben yaptım ve kesinlikle işe yaradığı dediğiniz bir şey var mı hem ben hem diğer gebeler faydalansın 😂😻
dika FGA1210 bizim bi abla vardı doğuramadi açılma olmadı sancı felan hamama gitti 1 saat sonra açılması oldu hemen hastaneye gitti 15 dakika da felan doğurdu doktor bile şaşırdı nasıl hemen açılma oldu diye
Rahsanakn Bende bekliyorum şuan 39 oldum sancı var ama açılma yok açılma için de önerisi olan varsa yazsın bu arada bol bol yürüyüş yapıyorum merdiven çıkıp iniyorum ama tık yok
FGA1210 Rahsanakn 8 ay boyunca çalıştım ve günde kaç kez merdiven inip çıktığımı hatırlamıyorum dahi hiç oturmadım diyebilirim ama sanırım olmayınca olmuyor. 🤦♀️😂
Semaakbeycin Bende 39+0 oldum bugün makat bölgemde bir ağırlık hissediyorum ara ara kasılmam oluyor ama bendede tık yok
FGA1210 Semaakbeycin o makat bölgesindeki baskı bende de oldu ertesi günü basurla uyandım bana kattığı tek şey o oldu 😂😂 3 gün yürüyemedim basımı tetiklemiş hemde son evreye getirmiş baya
Semaakbeycin FGA1210 ben basur olduğunu düşünmüyorum ya şünkü ishalde başladı bende 5 gündür muhtemelen doğuma hazırlıyor vucut
dika FGA1210 olabilir ama o kişi de olmadı enfeksiyon bildiğiniz temiz yer varsa deneyin çünkü sıcak su rahim ağzını açıyor diye biliyorum
FGA1210 Semaakbeycin ishalde doğum belirtisi diye duymuştum yakın o zaman hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Dunyammmm Esiniz korunacak şekilde ilişki öneririm. İlk gebeligim de 39+ 3 de ilişki oldu sabahı Nişan geldi doktora gttik 1,5 cm açılma vardı eve yolladi bir gün sonra gece sancim başladı 3cm olmustu açıklık sonrası doğum 💜