Tutaste_ miavega yemiyom canım saka yapıyorum onlar taşımıyor onların bişeyi değişmiyor alışmalari zor biraz tabi 😀
Tutaste_ miavega valla bugun dedim şu bebeği çok drgil Bi saat tası yürü gel yemek yap ben kıcımı kınalıyıp oturcam senin gibi diye 😀😀 bakıyor bön bön😀😀
Berivan_sr Tutaste_ eşim çok heyecanlanmıştı bende onunla birlikte heyecanlanmıştım ondan önce hissetmistim ama çok farklı bir duyguydu 🥰
Sumisali_ Tutaste_ sizinki yine hissedip gülmüş.Çocuk elinin altında kıpır kıpırdı nerdeyse dışarıdan hissediliyordu ama hala ben bişey hissetmiyorum demişti 😁😁
Tutaste_ Sumisali_ benim ilkini Hissetti ikinciye yok diyor kolunu zorla uzatırdım bunlar niye böyle yav 😀
miavega Tutaste_ ahahhaha doğru diyorsun, azıcık bacak ayak ağrısı azıcık bel ağrısı çekseler yatalak olurlar 🤣🤣🤣
Tutaste_ miavega aynı aynı midem nasıl yanıyor gece bana diyor sırtımı kaşı şu mide yangını sende olsa evi başıma alırdın diyorum oyle bakıyor gene 😀😀
Elanurakgun22 Tutaste_ 10+5 im sabırsızlıkla onu hissetmeyi bekliyorum. Benimki ne tepki verir acaBa 😂😂 sizinkiler gibi Gülüp geçer heralde 😂