Elmas03 7gunluk geçikmem var ve evde yaptığım tes verdiğim kan ikisinde negatif,ne yapsam bilmiyorum moralim çok bozuk ben gibi olanlar var mı?
Oksuruksurubu Elmas03 Soğan kürü yapmanızı tavsiye ederim ama hamile olmadığınıza emin olduktan sonra
biranne__ Elmas03 bazen gecikmeler normal olabiliyor canım senede bir adet günü değişir bazı insanların
Dilek_04 Elmas03 Benimde adetim 28 günde birdi normalde ama 35 40 a kadar çıkıyordu gecikmem 10 gün oluyordu testler hep negatifti . Bilmiyorum nasıl oldu bir ay düzeldi 28 günde oldum ama galiba enfeksiyonum vardı eşiminde enfeksiyonu vardı ve tesadüffen anladık yani ben rahatsızdım acile gittim enfeksiyon ilacı verdiler bi kaç gün sonra eşimde rahatsızlandı onunda enfeksiyonu varmış oda ilaç kullandı. O ay ben hamile olduğumu öğrendim . Enfeksiyonunuz varsa gecikme olur . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız 🌸
turkan403 Oksuruksurubu Soğan kürü nasıl işe yariyo mu ben hayıt tohumu kayntip içtim duzenslik yapar mı acaba
turkan403 Oksuruksurubu peki ne zaman içmem lazım 18gun gecikme var benm leknmem oldu kesildi adet olmam gereken günde evde testler desen negatif gebelik değildir artık düzene girer mi buna başlasam
Oksuruksurubu turkan403 Yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz Geç döllenme olabilir hamile olmadığınıza emin olduğunuzda için. Hemen adet olucaksınız zaten adet bitiminin 2 gün sonrası tkrar başlayın
turkan403 Oksuruksurubu 18hun gecikme var ama evde bugn yine aldım aynı sonuç negatif geç döllenme değildir bncede yarın içeyim olmaaa iki gün sabah akşam aç karnına mi tek öğün mu
Elmas03 Baktım herkezde geçikme var bu ay mevsimsel mi desem bilemedim çok değişik bişey , hamile kalmak için Ugrasirken şimdi adet düzenlemeye uğraşacağız oooof ooofff
Oksuruksurubu turkan403 hayır sabah akşam aç karnına ibrahim saraçoğlu soğan kürü yazarsanız YouTube hemen çıkar
Elmas03 turkan403 sorun değil ya insanın kafasını karıştırıyor neden bu kadar gecikme olurken sonucun hala negatif olması
turkan403 Elmas03 mevsimsel olabilir belki bnde süten kesmiştim ondan oldu sanırım benmki ama bu leknme sıkıntılı