azracan20 Kızlar ayaklarınıza bakım yapıyor musunuz yapıyorsanız neler yapıyorsunuz benimki nasırlaşmaya başlıyor gibi ve dibi siyahlaşıyor çorapsız gezmemden kaynaklı sanırım ama istiyorum ki böyle bembeyaz yumuşacık olsun bunun için neler yapabilirim 🥰
Lavinya_21 azracan20 ben 21 yaşındayım birinci covuga kadar hiç ayak bakımı yaptırmama ragmen bembeyazdı. Ama 2 cocugu 2 ay önce dogurdum bebegim bogmaca hastalığı kapmış diye onla ugraşmaltan baya saldım kendimi bende bugün farkettim ayaklarım altı çatlayıp siyahlaşmos
Cosimaniehaus azracan20 neutrogena ayak kremi deneyebilirsiniz. Anneme almıştım işe yaradığını söyledi. İçeriğini gebelikte kullanılıp kullanılmadığını , bilmiyorum. Ayak törpüsü de kullanışlı oluyor. Ponza taşı kullanıyordum ben duştayken bir de.
azracan20 mervemurat16 hiç gitmedim nasıl yapıldığını bile bilmiyorum 🤣 bakayım deneyeyim eğer iyi gelirse devam ederim teşekkür ederim ♥️🥰
azracan20 Lavinya_21 ben de 2.yi 2 ay önce doğurdum canım ama dediğin gibi ben de saldım baya ay evlenince ayaklarım tertemiz yumuşacık bembeyazdı şimdi ayağımı halıya bile sürtsem takılıyor böyle 🤣
azracan20 mervemurat16 çok teşekkür ederim canım temiz yapan birini bulursam yakın zamanda gidicem artık 🤣🌺