Asila_arzu Normal doğum olucakla anneler nasılsınız benim ilk doğumum olucak ara ara ağırlarım oluyor yoksa çok iyiyim çok şükür sizde durumlar nasıl 💐
ZeyHus33 Asila_arzu benimde temmuz büyük ihtimal valla Yorucu geçiyor bagzen ağrılarım olyor Diyorm sancı galiba Anlamadm 35+3 bakalm nezmn gelcek bizim bebekler
Mer3459 Asila_arzu 36+6 bugün yarın gelecek gibi cumartesiden beri 3 cm acılıkla ve sancılarla duruyorum ama razıyım yeterki az daha dursun bakalım ne zaman gelecek yavrucuklar sağlıkla gelsinler inşallah
Asila_arzu ZeyHus33 ayy seninde az kalmış valla ben yerimde duramıyorum durmadan evi temizlemek istiyorum bazen yapamıyorum ağırlarım oluyor ve ağırlarım olduğunda ev işi yapamayınca sinirleniyorum 😂
ZeyHus33 Asila_arzu bendede aynı durum sinirlenyorm bagzen yapaamayinca 2 tanede çocuk var evde mafediyorlar heryeri ona koştur buna koştur bide bu aralar sol bel tarafim agriyir yatarken bide bacak aram valla nasl olcak böyle blmiyorm
Asila_arzu ZeyHus33 valla seni çok iyiyi anlıyorum Allah inandırsın bügün yerleri sildim yarın yine Silicem icimi tamam rahat değil diye
ZeyHus33 Asila_arzu evet normal Doktorum sezaryan doğum yapmıyor 2 dir gidiyorm kordon baglatmak için diyorm ama yok normak yap sonra gelir baglarz diyor Bende normal yapcam 26 sında Gidecem. Hastaneye bakalm
MrveNhrCglr 36+6 yarın kontrol var. 2. Gebelik bakalım sezeryan günü verecek mi, heyecanla bekliyoruz.