Gzm1154 Merhaba, 2024 ağustos ayında doğum olacak anneler alışverişleri bitirip kıyafetleri yıkadınız mı merak ettim. Ben hala yıkamadım geç mi kalıyorum 29+4 üm.
Hulo2105 Gzm1154 15 Ağustos doğumum. Bence hemen yıkamaya başla. Ben 30+5 oldum son 1 haftadır birden ağırlaştım noldu anlamadım. Ben beyaz renkli siyah diye ayırdım. 2 gündür çamaşır yıkıyorum yarın son siyahları yıkıycam. Daha ütülemesi var inan kolay sandım ama zormuş ütü bile gözümde büyüyor. Beşiği kurmadık eşim onu kurucak daha kendi geceliklerimi yıkamadım. Keşke ay başında yapmaya başlasaydım☹️☹️
2bebekannesi3542 Gzm1154 tüm eksikleri tamamladım ama yıkamadım.. ama kardesim gelecek yardıma ona güvendim 😁 tek yapacaksanız hemen başlayın
cerend2024 Hulo2105 Ben de 30+2 yim ve 1 haftadır felaket ağırlaştım. Hamileliğim boyunca mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım son 1 haftadır yaşıyorum. Sıcaklardan da yapışıyorum yattığım yerde. Henüz bebek eşyası yıkamadım ama önümüzdeki hafta ailem destek olacak hep beraber halledicez
Gzm1154 Civciv53 benim de erken doğum riskim var yarın yıkamaya başlayım o zaman ne olur ne olmaz. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Gzm1154 2bebekannesi3542 tek yapmayacağım zaten yatarak geçiriyorum ama bensiz kimse de başlamıyor en azından başlayalım desem yattığım yerden bende etiket keserim renkleri ayırırım falan.
metemom_ Gzm1154 31+1 de bu gün yıkadım biraz önce serdim o kadar güzel kokuyorlar ki şuanda Ütülemesi gözümde büyüyor ama 😂
myavocado metemom_ oy kolay gelsin, sıcakta zor oluyor gece yapın ütüyü bence, ama gözünüzde büyümesin öyle yetişkin gömlek ütüsü filan gibi zor olmuyor el kadar ya bas çek bitiyor 😅
fidanylcn Gzm1154 ilk bebeğim alışverişe çıkıp çantayı 35. haftada hazırlamayı düşünüyorum çok mu geç
Hulo2105 cerend2024 benim de baş dönmem başladı ve ayakta asla kalamıyorum. Valla birden oldu bizde klima var onsuz zaten duramam evde 😨
Sude22 Gzm1154 ben de 32 haftalığım sanırım 27-28 arasında yıkayıp ütüleyip yerleştirdim iyi ki de öyle yapmışım şuan hem çok zor geliyo hem de erken doğum riskim var yapabiliyosan eğer hemen yap çok bekletme ne olacağı belli olmuyor çünkü
metemom_ myavocado gece yarısı bile sıcak canım ya terasta ütülerim diyordum aşırı sıcak klimayı açıp odada ütüleyeceğim sanırım
Melisaaltnblk Gzm1154 31+4 teyim herseyi yıkadım hazırladım ağırlaştıkça zor oluyor tedbirli olmak lazım