Kuzum-naz 26 haftalik halimeleyim dun hafif peceteye kan geldi . Birgun hastanede yattim ciktim . Bebegin basinin assada oldugunu soyledi. Sadece lavobaya kalk istirat et dedi . Başına boyle bisi gelen varmi ? Erken dogum belirtisimi?
Elom Kuzum-naz evet canım benimde başıma geldi doktor erken Doğum riski var dedi rahim azım çok kışlamıştı hastanede yatım 3 gün ciğer geliştirici vuruldu iğneler serumlar yapıldı çok şükür çok dinlendim hep uzandım hiç kalkmadım şimdi 35 haftalık oldum 😄
Kuzum-naz Elom bende yatiyorum sadece lavobaya kalkiyorum. Insallah bizde o haftalari goruruz . Ayni sekilde benimde rahim agzi kisa . Progesteron verdi evde kullaniyorum. Tekrar bi sorun olursa ciger gelistirici vurulcak . Baya korktuk .
milaninannesi arada olabiliyor hic ole kotu seyler getirme aklına dinlenme ne bak canim inslalah sga saglim.alicaksin kucagna ablaminda oleydi ama simdi nurtopu gibi
Ezgiiiiia Canım ben de de rahim kısalması var korkma Allah büyük. Dua et. Bizde 31.haftamızdayım rahim ağzım çok kısa. Su 4 haftayı atlatsam benim icin yeterli. Tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum😣Hersey bebişlerimiz icin. İnsallah sağ sağlim kucağına alırsın ☺️
Kuzum-naz Ezgiiiiia amin hepimiz insallah . Bende dikkat ediyirm . Hastaneye yatmadan birgun once bebek icin alis veris yaptik biraz cok yurudum. O yuzden oldu galiba . Dikkat etmek gerekiyor sanirsam.