Khumara canım bu haftada bebek senin gebe kalmadan ki hayatında depoladigin vitaminler ile besleniyor şuan kafana takma o besleniyor senden. Neredeyse 4. Aydan sonra yediklerinden beslenmeye başlıyor bu kusma süresi içinde zencefil suyu içebilirsin o biraz rahatlatıyor birde bana doktorum tiksiniyorum kusuyorum diye yememezlik yapma sen ye beş dakika sonra kus onun vitamini kanına geçsin demişti kussan bile ye bu zamanlar geçiyor benim 16. Haftada tak diye düzelmiştim ve aşırı derecede iştahım açılmıştı takipli olduğun doktor vitamin ilaçları verecektir sana onları takviye olarak kullan eğer kusmaya devam edersen pirilam yada piremin ilacını kullanabilirsin ben gece yatmadan iki tane içiyordum rahatlatiyodu eğer iyice kusuyor ve elden ayaktan düştüğünü oluyorsa acile git serum taktır birde bu haftalarda asla tek başına dışarı çıkmamaya çalış kan basıncı yükselmesi ile bayilabilirsin benim kusmalarima bu dediklerim iyi gelmediği için ben zofer ilacına başlamıştım seni doktorun yönlendirecektir