Mervekus2402 Kızlar benim vajinamda geçmeyen mantar var aylardır. Son ayımdayım artık. Vajinamda şişlik kızarıklık kaşıntı sulanma yanma hepsi var artık bıktım. Doğumda bu durumun bir zararı etkisi olur mu
ebru1221_ Mervekus2402 Allah yardımcınız olsun çok sinir bozucu bir durum ben kaşımaktan kanatmıştım, kanattığımın da farkında değildim düşük yapıyorum diye gece acile koşmuştuk 🥲 fitille travazol veriyorlar genelde ama eğer çok kötü durumdaysa antibiyotikte veriliyor
Sarina98 Mervekus2402 tedavi olunun mutlaka, bende de bir ara vardı. Analiz test sonrası zorla iyileştim. Her mantarın kendi türü, kendi tedavisi var demişti Dr. Yoksa iyileşmiyormuş. Bebeğe bir zararı olmaz inşAllah. Bende yurtdışındayım
Fundahakanb Mervekus2402 evde yapılmış doğal sirke ile silerek iyileştirmiştim ama doktor ilaç verse daha cabuk iyileşir
Mervekus2402 myavocado ben yurtdışında yaşıyorum burda doktor yüzü görmüyoruz ebede bi krem vermişti geçmişti ama krem iyi gelmedi
myavocado Mervekus2402 zor bir durummuş, inşallah doğumu etkileyecek bir şey değildir, o konuda hiç bilgim yok malesef
Mervekus2402 Fundahakanb öyle sirke yok ama hazır sirkeyle silsemde olur mu. Ben çok az sirkeyle suyu karıştırıp öyle yıkamıştım ama iyi gelmemişti
2512 Öncelikle bol bol su için ama gerçekten için 3 litreyi görün. Biraz Karbonhidrattan şekerden uzak durun doktorla irtibata geçin fitil versin rahatlarsınız. Ama mutlaka su için faydasını göreceksiniz geceleri çamaşır giymeyin hava alsın biraz