Diladeniz2 Kızlar ilk 3 ayım hep kusmakla geçti yeni yeni iştahım açıldı ama hiç kilo almamışım böyle olanlar var mı etrafımdaki herkes şu kadar aldım bu kadar aldım deyince moralim bozuldu bebeğimi besleyemiyor muyum diye korktum 🥹
momofmychildren Diladeniz2 33 haftalık hamileyim ben hiç kilo almadım ama bebeğimin gelişimi güzel önemli olan bebek
Civciv53 Diladeniz2 ilk 5 ay 7 kilo verdim 🤣 şuan 7 ay bitecek anca hamile kaldığım kiloma geldim hiç sıkıntı yapma canım o her türlü beslenir
iremd-1798 Diladeniz2 37. Haftadayım 1 kilo aldım sadece kilo almamak sizi üzmesin sizin kilo almanız bebeğin kilo alması anlamına gelmez ki üzülmeyin 🥹
Diladeniz2 iremd-1798 Değil mi bende çok araştırdım annenin kilo alması bebeğin kilo alması demek değilmiş 🥹Çevreden çok etkileniyorum istemsiz olarak 🥹
iremd-1798 Diladeniz2 hiç kulak asmayın. Çevreye kalırsak yandık zaten herkes farklı telden konuşuyor. En iyisi siz kendinize bebeğe bakın strese girmeyin. ❤️
Minnaksever Diladeniz2 bebek 5.ayda anneden beslenmeye başlıyor hem kilo onu gostermez önemli olan sağlıklı yemek 🙂
bubuiledudu Diladeniz2 17.haftadayim ilk 3 ay 1 kilo vermiştim şimdi yine 1 kiloyu aldım hala aynı kilodayim yiyorum da gayet ama almıyorum bebeğin boyu kilosu gayet güzel çıkıyor önemli olan bebek beslensin. Muz ceviz yiyin devamlı ona yarasın siz almayın sona doğru alcaz nasılsa 😊
Zg99 Diladeniz2 bende öyle ilk ay birkaç kere istifra ettim duzeldi sonra simdi 18+4 haftalığız +1 kilo ile devam ediyoruz
dorugun_annesi1 Diladeniz2 bende 4 aya gireceğim mide bulantım çok fazla başından beri. 1 kilo anca almışımdır. Doktor bebeğin gelişimi gayet iyi dedi. Nasıl oldu anlamadım bir şey yiyemiyorum😂
_Eliffm Diladeniz2 36 haftaligim sadece 8 kilo almışım oda 5. Aydan sonra aldım sadece göbegim var eskisiyle aynıyım