Mlsaa99 Kızlar lüleburgaz da yaşıyorum detayli ultrason icin doktor bilginiz var mi nerde hangisi iyi ne yapabilirim 😊😊
Limonlukekkk Mlsaa99 canım mrb ben tekirdağda yaşıyorum detaylı için istanbul nişantaşında ünlü bi profesöre gittim adı Recep Has benım doktorumun hocası çok memnun kaldık
Senmsii Mlsaa99 Vega Hastanesi Hakan bey e gittik canım kendisi normalden İstanbul’da haftanın sadece 2 günü geliyor oda saat 4 5 ten sonra geliyor ona göre randevu veriyorlar. Kendisi çok ama çok ilgilendi çok detaylı baktı memnun kaldım
Mlsaa99 Senmsii istabulun neresinde havalar cok sıcak arabamiz yok otobüsle gitmek zorlu olabilir ama arastiricam doktoru cok tesekkur ederim 🥰😍
Senmsii Mlsaa99 Vega hastanesi Çorlu’da canım kendisi İstanbul’dan Çorlu’ya geliyor haftanın 2 günü :)
Mlsaa99 Limonlukekkk yok kacmaktan taraf degilim kendimi ona gore ayarlıyım diye sordum canim elimden geldigince herseyini yaptiricam
Mlsaa99 Safiye2 ah canim bende merak etmistim medikentte ki doktoru nasildi nasil gecti herkes ali naciye gidiyor ne kadar aldi
Safiye2 Mlsaa99 canım Ali Naci değil kapalı bir bayan doktor vardı ben yaptırdığım zaman geçen sene Ekim ayinda 1400 e yaptırdım çok memnun kaldım canım herşeyine çok güzel baktı ve çok güler yüzlü bir doktor du edirnede cenk sayına da gidebilirsin ,
Senmsii Mlsaa99 Vega yi arayarak yeni ücret ve geldiği günleri öğrene bilirsin canım. Ulaşımda çok kolay otogarda inip direkt tekrar otogardan 1-2-5-6-7 numaralar geçiyor birine binip direk hastane önünde ineceksin yürüme mesafesi 2 dk en fazla 🙏
Mlsaa99 Safiye2 yok benim demek istedigim herkes ali naciye gidiyor pek ona gitme taraftari degilim azarlar gibi konusuyor o doktor hosuma gitmedi . Senin gittigini arastiricam bakıyım cok sagol 🥰
misskardelenn Sevja00 fiyat nedir acaba ? Bende Çorlu’ya yeni taşındım. Tekirdağ şehir hastanesine geldim vardır diye ama bizde detaylı yok ya edirneye ya İstanbula ya da özele gideceksin dedi. Bende devlete gitmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum