Kubra001111 Bu doktora gidenler var mı doğal tedaviler veriyormuş acaba Gaziantep’tekiine mi gitsem mersin’deki bu doktora mı bilemedim
Neferut Kubra001111 valla bu doktoru tanımayan yok medical parkta gerçekten mükemmel biri yani sosyal medyadan videolarını izleyince bile ağlayası geliyor insanın bu arada ben de mersindeyim neredeyse mersinde herkes de ona gidiyor
Eminemalinnn Kubra001111 ben geçen sene gitmiştim. Polikistik dedi bana bir liste veriyor sana beslenme için şunları yeme 6 dan sonra beslenme yasak hayit çayı i cır kuru kendi hazırladığı macun ve vitamin alıyorsun gunde 2 litre su o şekilde bir yol izliyor
Kubra001111 Ecem0707 lütfen gelişmeleri paylaşır mısınız ona göre bende Antep’ten gitmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa
sinemkcl Merhaba bende Mersin Tarsusta oturuyorum Ahmet yıldızbakana gidiyorum çok çok memnunum çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Kubra001111 sinemkcl merhaba ne gibi tedavi uyguluyor lütfen anlatır misnz 3. Defa çatlatma iğnesi oldum başarısız oldu yumurtam büyüyüp çatlamasına ragmen
sinemkcl Kubra001111 uygulamada ilk defa mesajlaşıyorum sormadıgınız sorularada yanıt vermiş olabilir kusura bakmayın
Eminemalinnn Kubra001111 yok sonuç alamadım bıraktım zaten soğan Kuru soğan a alerjim var hayıt otu farenjitimi mahvetti bıraktım ben gitmedim de geri 😅
sinemkcl Ben 23 yaşındayım canım ahmet hocam çok emek verdi ama ben çok stres yaptım ve beklemek istemedim adana acıbadem hastanesinde yaptırdım tüp bebegide orayı ahmet hocamın aracılıgıyla gittim
Kubra001111 Eminemalinnn bendd bunları yaptım soğan kürü havuç incir kürü kafein azaltımı faydalı şeyler yedim olmadı ekstra bişey veriyi mu
Eminemalinnn Kubra001111 kendi hazırladığı bir kür var senle esin her sabah bir kaşık yiyorsunuz bir de sen ve esin için vitamin veriyor ekstradan.