Fgkgz 26Mansura çok geç gösterdi cinsiyetini 5 aya kadar bacak arası boş kız sanırım dendi detaylıda erkek dediler sonra bi daha sormadım da bakmadık da 🥹 hep kız hissettim belirtilerim de öyleydi bakalım 1 ay sonra doğum nasipse doğunca görcez 🥰
Rumeysaakskin SenHepMercimekOlarakKalacaksin o kadar çok yiyorum. Aslında ama bilemedim valla kahve iç dediler onuda yaptım tekrar tekrar daha çok çikolata yiyicem 😂
gizem3435 26Mansura rica etsem bana da bakar mısınız? Adetimin son günü 19 Nisan 2024 doğum tarihim 11 Mart 1990. Adetim düzensiz olduğu için döngüyü bilmiyorum ama bebeğim tam 10 haftalık ultrasonla bakıldığında. Son adet tarihine göre de 10+6 gibiydi.
Aysegullcamm Ilk_bebegmm99 malesef yine görmedi 😭😭 tam 25 dakika uğraştı nst ye girip çıktım tekrar baktı ama yok
Hayat70 Aysegullcamm Bence kız kuzum kız bebekler göstermezmiş kendini.Hemde göbek cizgin onu gösteriyor.Hayrlisi olsun isimleri düşünmüşmüydünuz.
Hayat70 Aysegullcamm Bebişin doğmasına da az kaldı.Sizi güzel bir supriz bekliyor gönlünüzden geçen bir cinsiyet varmı acaba.
2prensesannesiiii 26Mansura 28/07/1997 Sat 25/11/2023 dr düzenledi tarihi normalde 13 ekimde regl oldum 2 hafta geride bebek geç döllenme dolayısıyla cinsiyet olayı karışık bizimde tahmininiz nedir ?
2prensesannesiiii 26Mansura yani onu bilmiyorum kasımda mı değil mi sat 25 ekim girdi dr ama normalde 13 ekim 2 hafta geç döllenme var 2 hafta geride hep bebiş
Aysegullcamm Hayat70 sabaha kadar uyuyamadım biliyormusunuz sancı baskı ama öyle böyle değil nasıl sancim oluyor iki gündür çıkacak zannettim ağrı bildiğiniz regli ağrısı . Korkuyorum. Gönlümde ki hep kız 🙏