Haticetopuz Onerebileceginz doğum doktoru varmı paylaşabilirmsnz 25 haftalık oldk ve hala doktor bulamadm memnun kaldığım
Freefam Haticetopuz ben fsm de mehmet ozgur akkurt a gidiyorum perinatolog esiyle birlikte muayeneleri var esi de aysegul iltac akkurt ikisi de harika doktorlar
Mavilik Haticetopuz çekirge dorukta sühendan benderliye gidiyorum , epey ters diktatör ama anaç çok ilgili bir kadın, kilo karşıtı beslenme uzmanı eğer çok kilo aldıysan, bebeğin karnında zayıfsa veya suyu azsa haşlama garantili 😁 ama kesinlikle öneririm
_almirasmom Haticetopuz fsm özel klınık Barış Korkmaz dogum için medicabil hastanesı anlaşmalı muayne ucreti 1000 tl
Cgunes Haticetopuz Oktay Altun İzmir yolunda muayenesi.cok mükemmel biri rahat telaşsız hiç korkutmuyor,ilgili alakalı mükemmel bir doktor medicabilde doğum olacak.kesinlikle deneyin
Haticetopuz Mavilik ay yok ben bu sefer almiyim 😀birinci hamileliğimde ona gittim ama hiç bana hitap etmedi 6.ayimdan sonra gitmiştim birde ödem problemim vardı her gittiğimde sanki diyetisyene gidiyormusm gibi hissettim psikolojik olarak yıprandım ve sonuç doğumuma o gelmedi başka bir doktorda yapmak zorunda kaldm ve mafetti etti ben şuan bayan bir doktor ve sakin işini Güzel yapan birini arıyorum 🙈
esindogantirak Haticetopuz İlla bayan doktor düşünüyorsan da yine Esentepe’de Neşe Kaplan Karakaş’ı çok duyuyorum, onda doğum yapan arkadaşlarım da oldu çok memnun kaldılar, onu da tavsiye ederim
esindogantirak Haticetopuz normal muayne fiyatı 1000tl civarıydı, sendika vs gibi durumlarınız varsa onda da indirim yapıyorlar. Hoca şehir hastahanesinden geçme ve riskli gebelik de dahil hepsinin takibini yapıyor, çok araştırdım ben de
Sennur16 Haticetopuz İzmir yolunda kendi muayenehanesi var .İbrahim Avcı kendi doktorum 1.500tl .Doğumu pembemavide yaptırıyor şuanlık doğum ücreti 45bin tl.Çok rahatlatıyor insanı gergin oluyorsun ister istemez ve bilgili
Haticetopuz esindogantirak onu bende çok duydum değerlendirmek istiyorum onuda ama hastaneden pek memnun olan yok galiba özellikle personellerinden devlet hastanesi çalışanları gibi muamele ediyor diyor lar
cLearQueen Haticetopuz jimer’de Nuray Sozeri Altiner var cok cok tatli bi doktor oneririm. Il degisikligi yaptim o yuzden gidemiyorum ama cok iyidir