Gozdecelk Kızlar merhaba ben geçen sene vajina daraltma ameliyatı oldum şimdi doğuma az kaldı ve normal doğum pozisyonunda ama ben sezeryan istiyorum devlet doktoruna daraltma ameliyatı olduğumu söylesem sezaryen yapar mı
Babymom07 Gozdecelk kesinlikle bir an önce söyle ona göre ayarlama yap yapar mı bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
Tomucuk12 Gozdecelk tabıkı söyle okdr amelıyat olmussun mahfolur komplıkasyon gelısır, am amelıyat olduguna daır belgelerını götür canım
Mer3459 Gozdecelk tabiki söyleyin o kadar yaptırmışsınız ben olsam hemen söylerdim bende düşünüyorum bu dogundan sonea siz nerde yaptırınız zor oldu mu bide madem bir tane daha doğuracaksınız neden öncesi yaptırdınız 😜doktor soruyor çünkü daraltmada başka doğum düşünüyor musunuz diye 🤦♀️🤦♀️
merimiri Gozdecelk canım niye çekiniyorsun söyle işte yaptırdım diye anlar tabi neden olmasın 😂😂😂 belki direk sezeryan olur diyecek
Alone Normal doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum. Tekrar genişleyeceği için. Ama doktoruna söyle bir an önce ona göre planlama yapsın 🌺
Gozdecelk Mer3459 ya o zaman çocuk dusunmuyorduk istanbulda nişantaşında 20 bıne yaptırmıstım ben cok kıloluydum önceden zayıflayınca defarmasyon oldu iç taraf
Gozdecelk Mer3459 gecen sene ocagın bası galıba ama suan fiyatlar uctu bu kadar populer değildi vajına estetiği
Mer3459 Gozdecelk ben geçen sene gitmiştim esenlerde 17 demişlerdi düşünürken hamile kaldım 😅suan 50 vardır mutlaka söyleyin doktorunuza hayırlısıyla gelsin yavrunuz da sevgiler
Gozdecelk Mer3459 insallah amin size bir önerim olacak amelıyattan önce lazer seansla daraltma ıslemı dusunebılırsınız oda işe yarıyor dıyorlar