Mayisin 4u dogum yaptim. Bu yaziyi yazmayi cok istiyordum, cunku hamileliyim boyunca hep bu tur yazilari okuyarak rahatlik buldum. Tum sorularima cevaplari burda buldum. Benimde bir katkim olursa yardimim olursa ne mutlu bana. Dogumdan cok bahsetmek istemiyorum aslinda. Sezeryen dogum kendi tercihimdi, ameliyatim iyi gecti, ama psikolojik olarak bana zor geldi bi takim seyler. Cok konusmak istememe nedenim su, her kes icin farkli oluyor bu durum. Bi suru normal dogumu kotu gecen, ve ya sezeryeni kotu gecen ve de her ikisinin tersi durumlarin hikayelerini dinledim. Onerim kendi vucudunuzu dinleyin, sizi sizden iyi bilen kimse olamaz, siz kendini hangisine hazir hissediyorsaniz onu yapin. Cevre baskisina hic bi sekilde takmayin. Siz ve doktorunuz karar versin. Yinede sorusu olanlar yaza bilir🙏🏻 Memorial sislide dogum yaptim, cok memnunum her seyden, onu da soyleyeyim. Yaklasimlari mukemmeldi.
Simdi olmazsa olmazlardan bahsedecegim🙏🏻
- Mutlaka 1 numara bezden onceden alin, biz sleepy kullaniyoruz, memnunuz👍🏻
- Alt acma ortusu stoklayin, baby&baby markasi, en uygun fiyat ve mukemmel kalite👍🏻
- Pisik onleyici krem Mustela👍🏻Mayista dogudu oglum, buyuk sicaklar atlattik, evde klima falan yok, en basta acemilik yapip ince giydirmekdende cekindik. Ama hic pisik olmadik. Siddetle oneriyorum. Pudra-ya hayir❌. Sudocream yalniz kizariklik falan olursa, cunku hava gecirmiyor, deri nefes almiyor. Her alt degistirdiginde mustela pisik kremi surun ve sorun olmayacak.
- Islak mendil Uni baby yenidogan. Hem fiyat en uygun, hemde hic sorun yapmadi bizde. Stoklayin derim.‼️
- Pamuk da aldim ama islatip bebemin yuzunu silmek icin kullandim, alt degistirmede ya islak mendil kullandim, yada direk yikadim.
- Sampuan kesinlikle Mustela, ve vucut yagi Mustela. Kullaniyorum, oneriyorum.👍🏻
- Deterjan Uni baby kullaniyorum, oneriyorum. Leke cikarici green clean. Guzel. Ve lazim olmaz demegin, lazim oluyor🫠
- Gerek kalmasin istedim, kullanmam dedim, ama mecbur olunca insan kullaniyor. Emzik bibs (anatomik), biberon avent (cam) oneriyorum memnunum bi sorun yasanmadi, bebem hemen aldi, meme reddi de yasamadik.
- Pompa konusunu arastirdim. Sutu cok olanlar icin vakum pompa, sutu az olanlar icin elektronik pompa oneriliyor. Ben her ikisini aldim, ama kullanamadim. Cok rahatsi etdi, alisamadim. Elle sagim yaptim 1 kere, onuda tamamlamadim. Hic sagim yapmadim diye bilirim, sutum az oldugu icin ola bilir. Bu konuda sadece bunlari diye bilirim.
- Emzirmenin olmazsa olmazlarindan biri gumus kapak‼️Alin, kullaninca dua edersiniz bana ve ogluma🫠 Ben aventin plastik kapagin almistim, gereksiz almayin❌ Gumus kapak ilk gunden kullanin, agriya aciya o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Cok agrim oluyordu, kan akiyordu, yara oldu meme uclarim ve resmen kurtaricim oldu🙏🏻
- Emzirmenin ikinci vazgecilmezi Lansinoh krem. Gercekten iyi geliyor ben begendim, ilk zamanlar icin. Sonra gerekmiyor zaten
- Gogus pedi 🙏🏻 ben hannymis aldim cok iyiydi, sonra bulamadim baby me aldim. Memnunum👍🏻
- Yatak park yatak prego memnunum👍🏻
- Araba Prego smart fold memnunum 👍🏻
- Canta Oysho cok memnunum 👍🏻
Aklima gelenleri yazdim, sorunuz olursa cekinmeden sorun lutfen. Hepsini kendim arastirdim inceledim ve kullandım, ona gore fikir bildirdim. Bunnarin disinda Silivride Albebek magazasini oneriyorum alis veris icin, en uygun fiyatlar orda idda ediyorum. Ve ebebek kampanyalarini takip edin derim.
En esas da demek istedigim su sakin kimseyi dinlemeyin, kimsenin sizi kirmasina kucumsemesine izin vermeyin. Sadece kendinizi dusunun ve bebeginizi. Depresyon geciren biri olarak soyluyorum. 40 gun kimsenin gelmemesi cok guzel bi sey. Sezeryen dogum da dogumdur, mama vermek de normaldir. Bazi seyler olmasi gerektigi gibi olur, istediginiz gibi olmayinca kendinize sakin yuklenmeyin. Bebeginiz icin en onemli sey mutlu ve saglikli anne❤️ Hepinizin Rabbim yardimcisi olsun🙏🏻