uduygudmrhn NaimeYilmaz adımsayacak sensörü yok telefonumun herkes mi son model telefon kullanıyor anlamadım. Diğer uygulamalar için destekleme sorunu yoktur. Uygulamayı indirip resmini çekip sonra sileyim ozaman etik dışı olsun?
NaimeYilmaz FigenGrsal ANKET ÇEKİLİŞİNDE Bilgilerini veren herkesin çekiliş sonu kazandıkları gönderilecek. 4 kişi eksik.. Onlar için yapılıyor bu çekiliş.
FigenGrsal hazal35 ben anlamadım yani bende kazandım cvpta verdim baştan çekiliş yapıyorlar bu hak değil mi. Yada bu çekiliş gercek mi ??
Elvn NaimeYilmaz katildim benim hic sansim yoktur kazancagimi dusunmuyorm ama kizcemin sansina katildim kazanrsam eger ilk cekilisimi kazanmis olcam hadi hayirlisi o zaman 🙏
ilknur2534 NaimeYilmaz diyorum ki yanii o sizin yazdığınız mail açılmıyor nerden giriş yapıp aticam onu bilmiyorum kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama..
DuyguBykkyr ilknur2534 ordan direk atılmıyor canım. Mail e git yeni mail oluştur kime kısmına oradaki adresi yaz ekran görüntüsünü ekle gönder 🤗
GlZngin NaimeYilmaz katıldımmm 🤗Mail attım inşallah o şanslı annelerden biri ben olurum şöyle çekilişleri arttırsanız ne güzel olur
Sssss NaimeYilmaz Ya benim iPhone meil başka burya üye olduğum başka bu sorun olurmu acaba yarışma ya gönderdiğim meil