Ayyseegnss NaimeYilmaz gönderdim geldimi acaba doğru yapmış mıyım şanslı kişilerden biride BN olmak isterim
hazal35 NaimeYilmaz madem yedeklere yollamicakdiniz ozaman neden yedek anne cekilisi yaptiniz size donus yapan yedek annelere niye yollamadiniz naptiginiz belli degil
FigenGrsal hazal35 ben anlamadım yani bende kazandım cvpta verdim baştan çekiliş yapıyorlar bu hak değil mi. Yada bu çekiliş gercek mi ??
Kbr5361 Sibeltolga bitanesinin üzerine basılı tutup diğerinin üzerine getirince otamatik klasör oluşuyo canım zaten
Elfibrhm NaimeYilmaz bende gönderdim de konu Bilgi falan yazmadım sizin mailinize sadece fotoğrafı yükleyip gönderdim
rabia_varolculha NaimeYilmaz ben de gönderdim bı de moderatörluk için mail atmıştım ulaştı mı acaba 🤔
Bebeginibekleyenanne NaimeYilmaz Merhabalar bi bakabilirmisiniz acaba bende yeni gönderdim gelmiş mi yoksa yanlış mı yaptım
Merveakdag1 Polo sizin söyledikleriniz dişinda put art diye bişey var ben onu indirdim o listede vardı farkeder mi?
Ceyy eoa programları indirip klasör yapacaksınız. Onun ekran görüntüsünü alıp e-mail adresinize gireceksiniz. Kime kısmına mail i girip fotoğrafı ekleyip göndereceksiniz