Brckksy Merhaba arkadaşlar bu hafta şeker yüklemesi var ve ben yaptırmak istemiyorum . Her zamanki gibi yediklerime dikkat etsem , açlık tokluk kanına baktırsam yeterli gibi geliyor benim gibi yaptırmayanlar var mı ?
Ays-0 Brckksy canım bence yaptır bende geçen hafta yaptırdım öyle korkulacak bişey olmuyor, gizli şeker olabiliyo sen ne kadar dikkat etsende anlamıyorsun riske atma derim tabi senin kararın
Glsm3434 Brckksy bende yaptırmayı düşünmuyordum normal çıkıyordu tahlillerde ama seker yuklemesinden sonra gizli seker cikti doktorum ısrar etti bebeğe çok zararlı diye ve şuan alet aldim yemekten sonra ölçüyorum
umena Brckksy yaptırmadım, doktorumun tavsiyesiyle tokluk ölçüyorum bir haftalık, sıkıntılı bir sey çıkmadı sukur normal gözüküyor İyi ki yaptırmamışım
07sym07 Şeker yüklemesi bende hayır diyordum ama içeceğin sadce gazoz yani aynı o kadar yükleme dedikleri bu korkma yani ben bile yaptım şekerini kontrol ediyorlar benim sınıra yakın çıktı hemen önlem aldım diyetisyene gidiyorum tekrar kan verdim 2 hafta sonra durum nasıl diye hersey düzene girdi yaptır yaptır bisey değilmiş
gocebeanne Brckksy ben yaptırmadım ama yaptırmak istemediğim için değil suyum fazlaydı bunun için diyet yapıp her gün şekerimi ölçüyordum yükleme zamanı da doktorum zaten şekerini takip ediyorsun diye istemiyorsan yaptırma dedi. O gün de çok acıkmıştım ve saat 11de daha fazla dayanacak gücüm yoktu yaptırmadım. Diyet yapıyorum şekerli şeyler pirinç patates makarna beyaz ekmek beyaz un tüketmiyorum. Doğuma kadar böyle devam edicem. Ne kadar doğru bilmiyorum ama yüklemeden sonra yapacağınız şey diyet ve şeker ölçümü bunu evde yaparım diyorsanız sanırım yaptırmasanız da olur.
merimiri Brckksy niye yaptırılmak istenmiyor ben hiç anlamıyorum belki benim bilmediğim bir şey vardır eğer şekerininiz varsa bebeğiniz iri olabilir başka başka rahatsızlıklar oluşabilir 2 baklavaya tekabül eden bir içecek içiyorsunuz hepsi bu vücuda bir şey enjekte etmiyorlar ki valla yaptırdım iyi ki yapmışın bebeğimin kilosu bir tık önde doktorumun aklına direk şeker geldi ve sonucuma göre rahatladım 🤲🏼 bence yaptırın