SrpYlmz Hamilelikte pizza yiyen oldu mu kızlar şuan 30+1 im hamileliğimin en başından beri canım çekiyor sormak istedim 🍕🫢☺️
Neferut SrpYlmz sürekli yiyorum canım sadece sipariş verdiğim yeri arayıp fazla pişirmelerini istiyorum bir sorun yok çok şükür
Hulo2105 SrpYlmz midye hariç her şeyi yedim.bence hamileliği hastalık haline getirmeyin. Abartmadıkça her şey yenilir. Yediklerimiz direkt çocuğun midesine gitmiyor sonuçta
numix Valla ben hep yiyorumm 😂 sucuklu ve salamlı olmamasına dikkat ediyorum varsa da çıkarıyorum. Vegan pizza yedim genelde
SrpYlmz Neferut salam sosis sucuk oluyor yani yoksa vegan mi yiyorsunuz ya vegan yemek istemiyorum bildiğin karışık canım cekiyor ☺️
littlemiddle Yedim. Yasaklı bazı besinler dışında her şeyi yerim. Kilo probleminiz, şeker vs yoksa sorun yok (bence)
SrpYlmz Seldahilal hamur işi yapmayı bilmiyorum desem hiç aram yoktur normalde canımda çekmez kolay kolay 🫢😁
Neferut SrpYlmz ben karışık yiyorum canım doktor hiçbirini yasaklamadı sadece çok iyi pişmiş yiyorum veya kendim pişmesini beğenmiyorsam fırında biraz daha pişiriyorum sorun yok hiç :)
Hulo2105 SrpYlmz evet ayda 2-3 kere yiyorum o da pişiyor sonuçta. Dediğim gibi abartılmadığı sürece bence bir sakınca yok. Önemli olan çocuk doğduktan sonra ıvır zıvır yemesin çünkü direkt mideye gidecek. Doktorum da yasaklamadı hiç onu yeme bunu yeme diye
ZeynepDuru17 SrpYlmz cesaret değil ben gidip alamadım denk gelmedi hala burnumda kokuyo tobe yarabbim 🤣🤣
myavocado SrpYlmz çok sıkıntılı değil pizza, canınız çekti ise yenir. Peynirli veya sebzeli tercih etseniz daha iyi olur ama salam, sucuk filan olsa da iyi pişmiş ise az miktar yenir bence.
ZeynepDuru17 SrpYlmz o an noldu bende bilmiyorum bı sipariş verdik gelmedi bı kere daha verdik oraya motor yok kurye yok dediler falan kaldı 🤣