Mervekus2402 Kızlar doğum çantama ne olur ne olmaz diye mama da koymak istiyorum. Hangi mamaları kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz? İçeriği temiz gaz yapmana önerilerinize açığım
Hilal2901 Mervekus2402 hipp organik combiotic hiç gaz yapmayan tek mama oldu bize. Öantana koymana gerek yok ihtiyac halinde alırsın acele etme ❤️ çok ihtiyac olursa hastaneler veriyor hemen hem denemis olursun her mama her bebege iyi gelmiyor
umrumdadegil Mervekus2402 comfort gaz ve kabızlık yapmaz. Tabi bebekten bebeğe değişir ama comfort daha iyi
tgbmerve Mervekus2402 instada muhendisinoglu sayfasından içindeki prebiyotik anne sütü karşılaştırmalarına kadar yazmis bakarak alabilirsiniz , beyfendi yıldızlı ürünlerde mama karşılaştırması yapmış paylaşmış , hangisinde ne var ne eksik hepsi yazıyor👍🏻
Seymalar Mervekus2402 devlet hastaneleri de özel hastane de mama gerektiğinde veriyor. Gerekirse evde kendiniz alırsınız hiç almayın bence ☺️
Aynur744 Mervekus2402 sma comfort en iyi olanı ve anne sütüne en yakın mama ben hala devam ediyorum ama comfort olanını mutlaka al