Smye Kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok arttı Perşembe kontrolüm bugünde kokusuz beyaz baya çamaşırı kirtletcek kadar gelmiş korktum nişan olamaz dimi sadece bel ve bacak agrım var
zgeYcetrk Smye hamilelik boyunca beyaz kokusuz akıntı normal demişti doktorum. 35. Haftadayım hala akıntı oluyor. İdrar kültürü falan hepsi temiz çıkmıştı. Nişan kahverengi veya Kırmızı oluyor burdan ögrendiğim kadarıyla ☺️ Ama için rahat etsin diye doktoruna danış bir de bol bol su içmek çok hafifletiyor akıntıyı. ☺️
Defnemmm2301 Smye canım burda okuduğum kadarıyla sarı avuç içi kadar ya da pembemsi filan oluyormuş beyaz akıntı normal yani bende de oluyor 😊 korkma bende 34+6 haftalığım
Ssshhh Smye kendini yormuş olabilirmisin ben yorulduğum zaman akıntım artıyordu beyaz olarak geliyordu
Bskrt Smye benm de oluyordu beyaz tortulu gibi, kaşıntı falan yoktu ama mantar dedi doktorum çatı muayenesinde baktı. Fitil kullandım 2 tane Geçti şuan hiç akıntım falan olmuyor
Busraecrin Kızlar bende 31 haftalığım kesik kesik hafif yeşil bir akıntı oluyor bacak arası ve belim çok ağrıyor yattigim yerde bile donemiyorum yarın kontrole gidicem inşallah
Busraecrin Smye internetten araştırdım mantar diye geçiyor belirtiler inşallah değildir çok korktum okuyunca yazarım cnm
Smye Defnemmm2301 görünürde kızarıklık böyle pişik gibi bişey var mo canım yada kasıntın onu sordum öyleyse kesin ama bazen daha çok rahim yolundada oluşabiliyor biz orayı göremiyoruz tabi