Nurpearl Geçenlerde ovülasyon testlerimi paylaştığımda yeniden çift çizgi belirdiği için hamile olabileceğimi söyleyenler olmuştu ama artık çift çizgi olmuyor adetime 4 gün kaldı. Sizce bu tablo sonucundan ne olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
lilyum_ Nurpearl canım 9 unda pik olmus diğer günler koyu degil bence. Gebelikte cok daha koyu oluyor diye biliyorum
_Mother_ Nurpearl ayın 9 unda yumurtlama olmuş 10 unda çatlamış diğer günlerde çıkan sonuçta normal zamanda çıkan çizgiler şeklinde ovulasyon da gebelik için yumurtlama zamanı gibi pik olması gerekiyor
Nurpearl Ha bu arada yazmayı unutmuşum dayanamayıp hamilelik testi de yaptım ama gördüğünüz gibi sonuç negatif
momofmychildren Nurpearl 9-10-11i değerlendirdiyseniz en az 15 gün bekleyin tutmuş olma ihtimali için
Nurpearl momofmychildren Çünkü burada devam edin bakalım yeniden çift çizgi olacak mı belki hamilesindir denildiği bende devam etmek istedim ama öyle değilmiş galiba araştırmalarım sonucu onu söylüyor artık hayırlısı neyse o olsun
Nurpearl _Mother_ Evet doğru birde 13’ünde bir belirginlik vardı hatırlıyor musunuz siz bana devam edin buraya yazın belki de hamilesindir dedmiştiniz ben o yüzden devam ettim ama daha çatlama üzerinden 2 hafta geçmedi