Beybyi Kızlar testi parçaladım resmen görmek için dün de test yaptım aynı bu şekilde çıkmıştı bat 23 sizce var mı doğru gösteriyor mu testin adı days doctor sabah testi yaptım yapar yapmaz böyle çıktı ben daha şimdi çekiyorum o yüzden kuru 🫠
_moom Beybyi gördüm cok silik bi çizgi ama bence bunlara güvenmeyin derim benim daha belirgin cıkmıstı ama kanda cıkmadı. Biraz daha bekleyip kaset test yapın.
Beybyi lilyum_ gecikmemi bekliycem ya ,3 gün de 3 test yaptım ilkini 17 Haziran da yaptım hiç silik bile çıkmadı ama onu gün içinde ki idrarla yapmıştım bu sabah ve dün sabah ilk idrarla testleri denedim böyle silik çizgi var bat 23 az kaldı bakalım 🙈
Beybyi huvuuuuff belirtiniz var mı benim göğüs kenarlarım çok ağrıyor ve gaz var kasıklarımda batma hissi var böyle bir şekilde bakalım 🙈
Alpmom__ Beybyi çok silik gibi ya kuruma çizgisi bile olabilir . Çok heveslenmeyinn adet gününüzde yapın 😍😍 inşallah vardır
Kimekonusuyorum Beybyi Benim 2 gebeliğimde de çift çizgi çok net çıkmıştı yani böyle kafada soru işareti olmuyor direkt net bi şekilde çift çizgi çıkıyor
Beybyi Kimekonusuyorum gecikmem daha olmadı gecikmem olursa eğer daha net bı çizgi görürüm inşallah 🙈
-Morcivert- Beybyi yanıltmak istemem tabii ki ama bende 3 gün kala yaptığımda böyle varla yok arası çıkmıştı gecikmenin ikinci günü yaptım direkt çıktı çift çizgi bence gecikmeyi bekle tekrar yapma iyice stres oluyor insan az kalmış zaten inşallah vardır 🥰🥰
Bir_nazenin01 Daysdoctor kesinlikle önermiyorum 5 tane yaptım hepsi pozitif çikti koşa koşa kan verdim kocaman negatif çikti inşallah senin pozitiftir canım