Tugceprlr 39+5 gün oldu bugün. Sabah 5 de belimden kasığıma vuran ağrım başladı. 9 da hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık olduğunu söylediler. Şimdi evdeyim dua edin 🙏 tecrübeli annelerim neler yapmalıyım evde 😇
Melliisaa Tugceprlr allah sağ salım kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏38+2 haftalıgım bende sabah benımde çok şiddetliydi ama 2 3 gün vardı sadece bugün çok şiddetliydi siz kaç gündür yaşıyorsunuz da bugün hastaneye gidecek kadar cok ağrı oldu?
Tugceprlr Melliisaa salı günü hafif hafif vardı ama hazırlık ağrısı demişlerdi. Bu sabah aniden başladı açıkçası artınca gittim bende.
Melliisaa Tugceprlr bende şimdi geldim hastanedeyim bende de var geliyo gidiyo agrı sağ tarafta aynı regl ağrısı gibi
Tugceprlr Tugceprlr tüm dua edenlerden Allah razı olsun dün 18 civarı yatış yapıp 20.30 da kucağımıza aldık. Rabbim herkese kolaylık versin 🙏
Sena9600 Tugceprlr bende de dün geceden beridir bel kasık ağrısı ve baskı hissi var ama aşırı değil gece bi ara uyudum sabah erken kalktım regl ağrısı gibi karın ağrısı vardı ara ara şimdi yine bel ağrısıyla beraber baskı hissi başladı gitsem mi çok kararsızım hastane biraz uzak 39+6 haftalığım