Helbestt nur-can621 32+4 üm ben de hareketleri iki gündür çok az bu normal mi siz de de öyle oluyor muydu ? P.tesi kontrolüm var ama yine de korkuyorum
nur-can621 Helbestt hareketleri zamanla daha az oluyor büyüdükçe yeri daralıyor bu sefer hareketleri canınızı acıtacak yeri dar olacağı için
Cosimaniehaus Erva18 ben hamile olduğumu 6. Haftalarda öğrendim doktora gittikten bir iki gün sonra mide bulantılarım başladı:) öncesinde bir şeyim yoktu. Gün içinde çok yoğun değilseniz geçmiyor gibi geliyor:) 25haftamız bitti bizim bugün. 15 hafta falan hasta gibi geçti benim. Bebişin hareketlerini hissedince güzel gelmeye başladı hamilelik:) 2. Trimesterin sonları güzel geçiyor.
nur-can621 Helbestt rica ederim hareketi az olabilir sayısına dikkat edin yeter sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌸
Helbestt nur-can621 hareketleri çok ince de ama sanki daha yeni hareketlendi gibi.gun içinde iki kere tek kuvvetli vuruşu oldu onun dışındakiler çok ince vuruş
LeylaEla Elru haaa cok iyiymiş canım maşallah bende işte pazartesi tekrar vercem kam hem acilde verdiğim sonucuda soracam ☺️🥰
busra_basturk Erva18 benim bugün itibariyle 9+1 oldu hazımsızlık var bende ve hareket edince miğdem bulanıyor hafiften hiçbirşey yiyesim gelmiyor iştahım yok sürekli miğdem de gaz sancısı var arada bir reflü oluyor acı su geliyor boğazım yanıyor vee koku hassasiyeti var çoğu belirti erken bşaladı sanırım bende 🤣
ZeyHus33 Serayjdjdkdk bende 33 haftada gittim Nts baglandm bebeğin kalbi çok hızlı atıyordu sonra düzene girdi 15 günde bir gel dedi Bayram fln girdi Araya o yüzden gidemedm 26 sında 36 haftalk olcam gıdım Bakalm Nts nsl gostercek
Cansu-2600 Bizde 22+5 olduk zaman banada geçmiyor sanki.. İlk 3 ayda çok zorlanmıştım bende baş ağrıları tiksinme kusma uyku halsizlik her hafta serum vs vs vs Şimdi iyiyiz çok şükür. Hepiniz bende dahil sağlıkla sihhatle kucağımiza alalım yavrularımızı 🌸
Nisapoyraz4270 Erva18 27+6 haftalık son trimester dönemine girince mide yanmalarımla bacak ağrısı öldürüyor beni birde sıcaklardan bunalıyorum
Nur0907 Sclemr ben geçen hafta kontrole gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi zaten çok yeni olduğu için bişi görmedi