Alpmom__ sutlukahve_ kendin için sormuyorsun dimiiii 🥹🥹 Özelde değilde devlette yaptırmıştım ben . Kromozom testi , pıhtılaşma testi yapıldı . Başka da test istenmedi zaten pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı
sutlukahve_ Alpmom__ maalesef kendim için soruyorum kendim için değil demeyi o kadar isterdim ki devlette hangi bölümde yaptırdınız bu ikinci dusugum doktor 3 olmadan arastirmayiz dedi
Nissyoo Bende tek düşüğüm vardı özelde yaptırdım trombofili paneli diye mthfr c6 genim heterozigot çıktı şuan tekrar hamileyim doktora soracağım birşey kullanmam gerekirmi diye
Alpmom__ Nissyoo faktör 13 ve mthfr A ile başlayan heterozigot çıktı iğneye gerek görmedi hap ile devam ediyoruz
Alpmom__ sutlukahve_ hayır . Şöyle gebelik düşündüğümü daha önceden de düşük yaptığımı söyledim . Doktor da baya soru soruyor o ara . Yaşın kaç ? Kaç yıllık evlisiniz gibi gibi . Akraba evliliği olup olmadığını soruyor . Bir de en önemlisi eşinizle gitmeniz gerekiyor . Eşimden de bir tüp kan almışlardı
Alpmom__ sutlukahve_ 2 düşük bir de kimyasal gebelik derseniz daha garanti olur sizin için . Bizim doktorumuz bir düşüğe rağmen yaptı ama doktordan doktora değişebilir