dudu-1 Haftadayım bebeğim ultrasonda bacakları sabit tutup kafasını da diğer tarafa döndüğü için kendisini bir türlü göremedim cinsiyetini de öğrenemedik cumartesi günü yine ultrasona gircem neler yemem lazım hareketlenmesi için 😄 bir de cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Miskinim dudu-1 benimde öyleydi anam bacım yok dönmedi açmadı bağdaş kurdu doktor sallıyor sallıyor bana mısın demiyordu. Çikolata yedim su içtim hareket car ama bacak açılımı yoktu 😅
Bltcansu dudu-1 corny diye bir bar atıştırmalgi var ben ondan yedim bide soğuk Nescafe içtim baya haraketlendi hemen açtı bacağını 😅 18 haftlikken gösterdi
E_Duha dudu-1 girin bnde hala cinsiyeti öğrenemedim 22. Haftaya giriyorum 23. Haftamda detaylım var görmek için tüm tuşlara basacağım 😅
numix Aç gitmeyin de ne yerseniz yiyin😂 bir kere sabah aç gittim sabit duruyordu. Ben de genelde çikolata yiyorum ve çok hareketli oluyor ♥️
dudu-1 numix en son gittiğimde aç gitmiştim evet o kadar sabit duruyordu ki çıkınca bişeyler yedim hareket ettiğini hissettim çocuğum aç kalmış 😄😄😄😄
dudu-1 E_Duha ben hiç bişey almadım cinsiyeti öğrenene kadar almaya niyetim yok tabi daha fazla uzarsa öğrenmem bilemem alabilirim 😄
E_Duha dudu-1 ya ben bi çok şeyi aldım nerdeyse yani 😅😅 kıyafetlerini bi bekletiyorum çünkü zaten genelde pembe yada mavi dizmeyeceğim ama kıyafetler alırım diye düşünüyorum..
Mlsaa99 Kız senin bebegin galiba benim ki daha 13 haftalikken ultrasonda durmak bilmiyor hahaha tabi erkegiz ben kahve icmiyorum normalde de tatlidan da tiksindim ama dondurma da cok hareket ediyorlar dene
dudu-1 Mlsaa99 evet dondurmayı da çok diyen var her yolu denicez artık bakalım öğrenince haber veririm😍