Hilsu Tabiiki anlatırım 😊 Önce hemşire ve hasta bakici gelip sizi ameliyata hazırladilar ve sonda taktılar. Daha sonra ameliyathaneye indirildim orda beni kendi doktorum hemşireler ve anestezi uzmani karsiladi ben normal dogumdan sezeryana alindigim için tam kendimde değildim malesef anestezi doktorumla zorda olsa biraz sohbet ettikten sonra hemşire maskeyi agzima dogru tuttu tam plastigin kokusu midemi bulandırıyor dicektim kii gerisini hatırlamıyorum 😊 Çıktığımda eşim ve hemşireler basimdaydi beni odama getirdiler. Anestezi etkisinden surekli karnim aciyo diye sayikliyodum ama öyle bağırma falan kesinlikle olmadı. Biraz acı oluyo tabikide sonuçta ameliyat oluyoruz ama asla sezeryani kotulucek bi aci değil iciniz rahat olsun benim tek zorlandığım yer doktorum gelip karnıma bastırmıştı kirli kanın akması icin ama bunudA her doktor yapmiyomus ve kum torbasi koymuslardi bana. 4 saat sonra falan sıvı beslenmeye başlamıştım maalesef benim sütüm çok azdi sezeryanla alakalı değil hala çok az. Beni 10 saat sonra falan kaldirdilar ilk kalktigimda bas dönmesi oldu sadece 1 2 adım attiktan sonra alıştım zaten acida olsa yuruyebildim ve ondan sonra surekli yürüdüm inanmazsın 1 gun boyunca yatmadım diyebilirim çok çabuk toparladım. İyiki Sezeryan olmuşum. Ve sizede benimki kadar kolay bir dogum diliyorum 😊 şuan aklıma gelenler bunlar sormak istediklerin varsa cebaplarim tekrar 🤗