Sumisali_ Sinemyiss kesinlikle bende aynılarını istiyorum tek bir kıyafetim bile olmuyor özgüven eksikliği yaşıyorum o derece.
Sinemyiss Sumisali_ sağlıkla kucağımıza alalım ama geçecek Allah’ın izniyle bu günler. Ben çok kilo almadım ama tabi kıyafetlerim olmuyor son aya geldik normal. Süslenmeyi özledim. Her gün duş alıyorum. Galiba kendini seven insanlara çok zor geçiyor bu süreç
Buse344161 Rabiul bende sırt üstü yatmaya hasret kaldım resmen hayalim 😂 gerilip esnemek de öyle. Kola gazli içecek içmek normalde içmem fazla ama hamilelikte hep kola içesim geliyor😂 pantolonlarımı giyebilmek hiç biri olmuyorda artık🥲birde ağrısız krampsız bir hayat 🤷♀️ 33+6 haftalığız çoğu bitti azı kaldı
Gulaysrcn Rabiul yüz üstü yatabilmek,kendi kıyafetlerimi giymek,eski kiloma dönmek,rahat rahat ani hareket etmek😀tuvaletin kapısını asindirmamak😀ayy bissuru yaa 😄
Makbule_ Rabiul ağız tadıyla su yemek yemek yediğim her şeyden sonra ağzımda zehir bitiyor ya daha 15 haftalığım
Sumisali_ Sinemyiss ben 1.5 sene arayla ikinci gebeliğimi yaşadığım için olsa gerek ki biraz zor geldi hala çok kilolu değilim ama yine de olmuyor işte.Ama dediğiniz gibi hayırlısı hepsi geçiyor 😊
Mesen Rabiul yüz üstü uyumak yerlerde yuvarlanmak rahat hareket etmek herşeyi yemek sezeryan düşünüyorum inşallah sonrası bunlara rahatça kavuşurum amin🙏😂
M-Urass_Mom 26 haftalık olduk çok şükür halen daha yüzüstü yatabiliyorum. 10 kilo aldım. 49 ile hamile kalmıştım. Ben kıyafetlerimi rahatça giyebilmeyi çok özledim. Bacaklarımı falan görünce şu an kendimden nefret ediyorum 😂😢
Teraziii Rabiul herkes uyumak falan demiş 🤣 kızlar bebek doğunca uykuya daha çok hasret kalacaksınız🫠 tecrübeyle sabit 🥹 yüksek bel jean giymeyi bıle ozledım eskı vücudumu çok özledim ve enerjı dolu halımı özledim🥹🥹🥹
Kutsal_koc Rabiul 20 günlük sezaryen ile doğum yapmış biri oalrak şunu diyeyim hamileliğimin özlüyorum 😞çok güzel gunlermis inanın tadını çıkarın 1 hafta felan diyorduk neden tekme stmiyor o hissi bile özledim alismistim ki
Tutaste_ Rabiul bazı parfümler midemi bulandırıyor bide sevdiğim parfümler ev parfümü filan dogumda sonra sıkmak istiyorum onları hwryere 😀😀bide canım cok bişeyler cekiyor artık cekmemesini istiyorum dogumda sonra duba gibi olucam gögüslerimin kafam kadar oldu 110 bedene dogru ılerliyorum 85 takarken😀😀daha sayabılırım
Kubraalp67 Kesinlikle sırt üstü rahat yapabilmek ve istediğim şeyleri iştahla yiyebilmek hamilelikte yemek yemekten soğudum resmen ne yesem zehir oluyor 😩
denizleo09 Yan yatmaktan çok yoruldum yüz üstü uyumadan asla yapamam diyordum. Bir de ton balığı yemek :(
Gul-5757 bahocum arkadaşım ikizlerini doğurdu karnından 10 kilo falan gitti yürürken dengesini kaybediyormuş 😂
Sedadvc Rabiul valla kimse lincleyemez. 😂 Şimdi yaz da geldi herkes yanımda mis gibi içiyor. Çok özeniyorum. 😂 Emzirmeyi de sayarsak daha çok var gibi. 😂
Rabiul Sedadvc eşimin doğum gününde içmek için rakı almıştım doğum gününden 5 gün önce gebeş olduğumu öğrendim 😆😆 rakı da ağzı kapalı kaldı selamlaşıyoruz arada tozunu alıyorum