Tuba-M55 Rabiul benim de yaa 🥲 yüz üstü yatağa atlamak istiyorum 🥲 kocamın kıyafetleri yerine kendi kıyafetlerimi giyebilmeyi istiyorum artık🥲 az kaldı ama tükendik
YeniGelinMeselesi Rabiul yüz üstü uyumak ve ağrısız geçen günlerimi özledimm o kadar ağrım var ki doğursamda geçse artık diye düşünüyorum inan bebekle uykusuzluk falan gözümde değil hiç bi şekil bakarım yavruma ama ağrılar mahvetti beni 35ten beri 😮💨🥹
Rabiul Haticeburak06 hahahha kız ha bugün ha yarın derken gelmek istemedi kızın sen rahat uyu diye kıymet bilemedin 😆
Sinemyiss Haticeburak06 keşke hamilelikte uyunabilse çarpıntı sıcak ishal kusma 27-28 den beri uykuya hasretim . Günde parca parca 4 saat anca . Demekki sizin hamilelik daha rahattı yada doğmdan sonrası daha zor
Bendiyebiri_ Rabiul ben lavaboya kusmak için gidiyorum kusma durdu derken geri başladı ve hemde tekrardan su ile sorun yaşıyorum
Bendiyebiri_ Rabiul Allah razı olsun dua edin kusma bitsin az biraz toparlanmisken tekrar düşmek istemiyorum bana muhtaç iki buçuk yaşında bir oğlum.var kimsede durmuyor kimsenin elinden yemek yemiyor
Rabiul Bendiyebiri_ doktorundan ilaç mı istesen acaba hafifletse en azından günlük rutin işlerini yapabilseydin
Aysolin Bendiyebiri_ Bendiyebiri_ ilac mi kullansan acaba🥲 benimde bulantim var ilac kullaniyorum cok rahatim
Rabiul metemom_ ay ben sırt üstü yatıyorum 😆😆😆 sol tarafım çürüdü zaten beni sal diyor 🤪 ama esneyemiyorjm bende kasılıyorum bir de bir şey olacak diye korkuyorum
Bendiyebiri_ Rabiul doktoruma en son gittiğimde dediğimde hamilesin çok normal demişti evde prillam Dr var ama oda kusarak yine cikardim
Sadeceanne2 Rabiul sırt üstü yatmak 😄kesintisiz yatmak. Rahat yatmak YATMAK 😄 ama iki. Sene en az olmayacak gibi birde KARPUZU EKMEKLE YEMEK. 😢😢😢😄