Booksandcats bubuiledudu ben direkt top gibi büyüyor sanmıştım kimse bana böyle olacağını söylememişti 😅
Zeyneppx bubuiledudu benimde böyleydi kız 25im şimdi şeklini aldı top gibi oldu merak etme şeklini alıyo ileri ki haftalarda
_almirasmom bubuiledudu kız cekme cekme gelmek ıstemezsın geberıyoz agrıdan kalkamıyoz yuruyen panda olduk önumuzu goremıoz🤣🤣
bubuiledudu _almirasmom doğru ya bir de sıcaklar olmasa daha iyidi karnı büyük hamile görünce üzülüyorum disarda. Ben şimdiden dayanamıyorum sıcağa onlar nasıldır diye Allah hepimizin yardımcısı olsun
_almirasmom bubuiledudu cok zor canım benım ıkıncı gebeljn ama ılk kez yaz ayına denk geldı kaldıramıyorum geceleri nefes alamıyorum klıma altında da yatsam uyuyamıyorum 🥺
bubuiledudu Nezahatozen demek ki normalmiş ben de sadece benim böyle sandim valla herkesi yuvarlak görünce 🙈
bubuiledudu _almirasmom aslında doğum serinliği denk gelecek diye mutluyum ama sizin doğum da sıcağa denk geliyor inşallah kolaylıkla geçer
Gg5348 bubuiledudu benimde sizin gibiydi hatta daha da kötüydü gazım var gibi duruyordu😅 25 haftalığım toplaşmaya başladı merak etme düzeliyor🥰
bubuiledudu Gg5348 ben de bazen diyorum bebek göbeği değil mi diye ya😅😅 ama uzaninca içime kaçmıyor bebektir diyorum 😅
Pembe4242 bubuiledudu bubuiledudu ikimizin dogum tarihleri aynı ama cinsiyetinizde erkek herhalde bizimde erkek ama ben sezeryan olacıgım için 2hafta öncesi olurum inşallah
Gg5348 bubuiledudu bebek ama bence bizim iç karnımız geniş şimdi fotoğraflara bakıyorum da ben yine 25 haftalığa göre karnım ufacık kalıyor🙈
bubuiledudu Pembe4242 evet benim de erkek 27 kasim görünüyor suan için. İlk gebelik bakalım ben nasip olursa normal doğum çok istiyorum baya hayalim falan yani 🙏🏻