Sirincili Malatya44 hayal kurmaz mıyım😓 hem de 2 kişiden hamilelik haberi aldım geçen aylarda ailemden. İnşallah rabbim bize de nasip eder♥️
Gnt38 Malatya44 bende 1.5 senedir ugraşıyorum pko var malesef daha aşılama tüp bebek falan denemedik ama böyle beklemek çok zor
Malatya44 Busra_bugraaa Amin cnm. Ben temmuzda erken dogum yaptım ve bebegim kuvezde dayanamayıp vefat etti. Şu son iki aydır düşünmeye başladık. Eşim iş nedeniyle genelde şehir dışında oluyo. O yüzden umudum pek yok bu ay 😑
Busra_bugraaa Malatya44 geçmiş olsun canım demekki dünyada yiyip içeceği yokmuş melek olmuş kafana takma olur Allah’ın izniyle
Malatya44 Sirincili inan benden sonra evlenenler ikincisine hamile. Benim henüz bi çocugum bile yok. Erken doğum yaptım temmuzda bebegim dayanamadı vefat etti öyle çok üzüldüm ki keşke bende ölseydim dedim hep. Evlat acısı çok zor. Rabbım kimseye yaşatmasın
Sirincili Malatya44 canım öyle deme. Rabbim aratmasın inşallah nasip etsin çok zor evet. Dua et hep. Bak bi de ovulasyon testi kullanıyor musun ben onu kullandım. Gerçi daha belli değil hamile olup olmadığım. İncir ye bol bol inşallah rabbim nasip eder
Selin46 Malatya44 ay oyle demeyin Allah nasip eder. Bıdaha uzulme bnde bıkıyorım iki cocuktan bazen sizi gordum sukredeyım bari
Malatya44 Sirincili kullanıyorum canım ikinci ayım olcak bu. Eşim iş nedeniyle şehir dışında pek umudum yok. Yumurtlama gününü degerlendirdik bakalım artık hayırlısı..
kelebek12345 Sogan suları ısıtgan otları vitaminler yakılar dualar namazlar hacı hıcalar. Koca karı ilaçları doktor muayeneleri neler neler yasadı bu beden 2 senedr. Her duyduguma kosdm her söyleneli uyguladm asılama klomen hcbiri tutmadı en iyi doktorlara gttm 2 senedr. Hicbir sorun yok denildi baska bsey yok
Candaan Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin inşaAllah olacak deyip tevekkül edin ben 10 ay bekledım olmadi hangi doktora gittiysek tüp bebek dedi ve arkadasımda 2.5 yıllık evliydı onada tup bebek dıyolardı birgu Onu aradım ve gel bu dualara beraber başlıyalım dedik çok şükür 10.ayımda bazı dualar uyguladım 1ay boyunca ıkimizde aynı ay hamile kaldık ben 3 ekimde o 5 ekimde çok şükür darısı sizlere bol bol dua edin özellikle secdede