Mahperixx Kızlar 9 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim denize girebilir miyim? Kimi gir diyor kimi girme diyor bilemedim?
Basak Mahperixx canım ben Bursa’da yaşıyorum asla Marmara denizine ayağımı bile sokmam, ama Akdeniz bölgesi tertemiz bence bir sorun olmaz, her deniz aynı değil Marmara denizi tam bir fiyasko
artikbiranneyim Mahperixx elbette doktora danışmakta fayda var. Şahsi fikrim enfeksiyon riskinden dolayı girmemek. Bu yüzden tatili seneye erteledik biz
Rabiul Mahperixx doktorunuza sorun. Ben Yalova’ya tatile gittim doktorum izin vermedi denizi temiz değil diye
hepoyleolurzaten__ Mahperixx Ben 27 haftalığım bir defa girdim kendimi zorlamadan kendinizi yorucak haraketlerdwn kaçının fazla suda kalmayın
Dnzyarenn Doktorunuza danışmalısınız. Benim doktorum denize girmeni öneririm çok faydalı dedi ama 12.haftadan sonra. Herhangi bi risk yoktu ama yine de 12.haftadan sonrasına tatil planı yapmıştık. Kişiden kişiye değişebilir o yüzden danışmakta fayda var 🌸
esdemiralay Mahperixx Şuan 26 haftalığız . Ben Antalyadayım . Doktorumla görüştüm faydalı olduğunu bir problem olmadığını hatta temiz olduğunu bildiğim bir havuz varsa ona da girebileceğimi söyledi . 3 gündür denize giriyorum. Bir kere de evimizin önündeki havuza girdim . Herhangi bir problem yaşamadım. Ama kesinlikle doktoruna sorarak ilerle canım.Ne derse öyle yap çok da risk almaya gerek yok bence
Bernatas 2 gün önce test yaptık ve çift çizgi çıktı ve tatile gidiceğiz deniz girmemde sakınca var mı ve ilk gebeliğimde kürtaj oldum bış gebelikte şuan tekrardan kaldım ve ilh haftalarda denize girilir mi giren var mı