tamamdanolmuss Bebiş her gün bu saatlerde tekme tokat uyandırıyo “kaaalk anneeğ bir şeyler ye diye” böyle giderse tüm dünyayı yiyecekmişim gibi hissediyorum. 23+6 yız 🤭
Alparslanmom__ tamamdanolmuss neguzel yiyorsunuz ben sıcaklardan bişey yiyemiyorum iştahım kapandı 32+5 haftaligiz
tamamdanolmuss kahvesever__ yemiyordum normalde uykuya çok düşkün biriyim ama 2 gündür dayanamıyorum midem dışarı çıkacakmış gibi oluyor açlıktan 😂 kalktım mecbur yiyorum 😂😂 doyma hissi de yüklenmiyo napacam 😂😂
tamamdanolmuss Okyanusolmak ay azalıyorsa çok iyi 😂 uykudan yemek yemek için uyanmak çok kötü 😂 bir de zaten sıcak ne yesem diye düşündüm iki saat sabahın 5inde
tamamdanolmuss Alparslanmom__ normalde yemiyordum ama o kadar aç uyanıyorum ki 2 gündür midem dışarı çıkacak kadar bulanıyo 🥹
artikbiranneyim tamamdanolmuss hahah benzer şeyleri yaşamak ne tuhaf ben de bi bizim kız yapıyo sanıyodum sabah 5 nedir 😂
tamamdanolmuss artikbiranneyim cidden ya bir de benim kız gece 11 oldu mu uyanır başlar zıplamaya 😂😂 gece boyu uyanık ben uyurum ama 5te bayağı sert tekmelerle uyandırıyo 😂
tamamdanolmuss ASE6154 pazar gününden bugüne 2 kg aldım valla 😂😂 normalde hiç almamıştım demek ki hızlı bir kilo alımı beni bekliyo 😂