rbaaaysf Arkadaşlar bayramdan belli 3 kere kustum ve ishalım korkuyorum bebeme bişi oldu mu diye işk defa geliyo neden oluyo nolur cevap verin
1998_irem rbaaaysf o haftalarda bende hep ishal ve kusmam olmuştu ishalim geçti ama şuan 37 oldum hala sabahları yine ilk trimester gibi kusma başladım. Gerçi ishal uzun sürerse sağlıklı değil mutlaka doktoruna danışmalısın
_almirasmom rbaaaysf arkadasımda suan bu sebepten hastanede yatıyor bende 30. Haftam da bole oldum agrılarım vardı karnımda cok agrıyordu doktor buyuk abdest tahlılı ıstedı ama vermek ıstemedım evde sabah aksam kefir ıcerek kendımı tedavı ettım 5 gun surdu benım
aysegul1122 rbaaaysf ben de 33+5teyim. Çok kötü ishalim 2 gündür. Karın ağrısı cidden bir felaket. Ancak bebeğim hareketli olduğu için pek endişelenmedim. Bol su içmeye çalıyorum sadece. 2 gün daha geçmezse yazıcam doktoruma bakalım. Kusma yok çok şükür. Acaba tatilde evdeyiz diye yeme düzenim mi değişti ondan mı oldu ki diye düşünüyorum ben de.
Asya2003 Yediğinizden olabilir ya da sıcaklarda su kaybı olabilir ya da tam yıkanmamış meyve sebzelerden olabilir yani bir çok nedeni var ilk önce kan tahlili ve gaita tahlili vermeniz gerekir çok bekletmeyin ihmal etmeyin çok geçmiş olsun