Babymom-2- 2727dfne valla bizde öyle gördük hatta kordon değildir demi diye düşündüm dedim kordon o kadar assagıda mı olur 😂😂 doktorda o çıkıntı çok dik dedi o yüzden
2727dfne Babymom-2- evett bide popnun yakınındas kordon biraz üstte kalıyo bende gidicem 12+5 oluyor inşallah soyler devlet hastanesine gidicem ama umudum yok bi kızım var hayırlısıyla bide erkek olursa tamam kızda olursa kzıma kanki olur
Babymom-2- 2727dfne Allah gönlünüze göre versin evet doktor midesini gösterdi heralde oralarda diye düşündüm öyle küçücük kordonmı olur demiştim kendi kendime 😂 baya belli ediyordu inşAllah sizinkide gösterir özele gidiyorum
NurZenkin Babymom-2- üstteki fotoğraf renklli olunca anlayamadım canım bugün 14+0 im Hem ustten arası gözüküyordu hem de açıkça doktorumla gördük.
Babymom-2- NurZenkin benimde siyah olanda açıkca gördük gördüyseniz fotoyu benim ben gittidğimde 12+6 ydı şuan 14 haftalık olduk
1mehlikaa Babymom-2- 13+6 olduk halsizlik uyku mide sorunum baş etmeye çalışıyoruz işte bu durumda mümkün değil bişey hazırlıyım ♥️
Emel5805 1mehlikaa ayyy bu ben 13+1ama.hala hepsi var üstüne birde gaz devam ediyor sizdede varmı gaz sorunu acaba üşütüyormugum zaten bisye yediğim yok
Babymom-2- NurZenkin yenimi gittiniz canım benimde iki hafta var kontrole 14. Haftamdayım 12+6 da demişti doktor
Babymom-2- NurZenkin öyle deyince erken siye terettüt ettin mi hiç bizimkide mesela 12. Haftada baya net göstermiş baksana
NurZenkin Babymom-2- yok hayır etmedim çünkü kızımda yaşadığım belirtilrtle bu hamileliğimde ki belirtiler farkli
Babymom-2- NurZenkin benimde bir kızım var aynı doktorum 11. Haftasına girerken kızımıda bilmişti benimde çok farklıydı belirtilerim
chaos yalandunyaa 4 yaşında kızım var 15+1 ikinci kızımı bekliyorum ufaktan eksikleri tamamlayacağım bende ne var ne yok döküp bakayım bi
NurZenkin Babymom-2- kızımda bu kadar değildim bu hanileligim de tatlıdan çikolatadan kafamı kaldıramıyorum turşu nün kokudunu alınca midem bulanıyor
sumerveyilmaz yalandunyaa benimde 4 bçuk yasında bi kızim var.Ya ben bu ara her yemek yedikten sonra çok kalp çarpıntim okuyor nirmal mi bu acaba bide kabizlik cok var o yüzden mi acaba rahatliyamiyorum
yalandunyaa sumerveyilmaz havalar cokkkk sıcak allahtan 2 gündür esiyor canım normal geldi Bna oğlum da ayniydim sıcaklardan fenalık geciriyordum zor yemek yapıyordum Kaç aylıksın karın büyüdükçe iç organlar 365 derece yer değiştiriyor