wildwings09 Merhaba herkese🌼 öğretmenim ve çalışır raporu hakkında kafam karışık. Şuan 27+4üm. Öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izin hakkı doğum sonrasına aktarılamıyormuş sanırım. Bu durumda 32. haftamda(22-28 temmuz) benim ne yapmam gerekiyor? Çalışır raporu alacak mıyım? Ve doğum sonrası iznim 8 hafta mı olacak
Gizyy wildwings09 şu an hiç bişey yapmanıza gerek yok 32.haftanız tatile geleceği için. Doğumdan sonra maalesef sadece 8 haftanız olmuş olacak
Teacherblue Gizyy hiçbir şekilde aktarılamıyor değil mi? Bir de doğumu başka şehir de yapacağım doğum iznini ne yapmam gerekiyor imza işini felan
Gizyy Teacherblue 32 yaza gelince maalesef aktarım olmuyo ben de öğretmenim eşim okul müdürü. O imza işleri falan fark etmiyo şehir değişikliği olsa bile doğum da size bunun için hastaneden belge veriyorlar çıkarken şu tarihte çalışmaya başlayabilir diye onu sadece müdürünüze bi şekilde atarsınız sisteme giriş için
Esrcglr Doğum öncesi izinlerin sonrasına aktarılamadığına emin misiniz, aklımda aktarılıyor diye kalmış benim
Gizyy Esrcglr dönem içerisinde olunca aktarılıyo ben ilk doğumumu kasımda yapmıştım 37.haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına ekstradan 5 hafta aktarabilmiştim. Öyle olunca doğum sonrası 13 hafta iznim olmuştu. Bu hamilelikte geçen hafta 32.haftaya girdim maalesef tam karne haftası olduğu için aktarım olmuyo zaten tatile girmiş oluyoruz
gmz10 Benim de sizinle aynı şekilde yaz tatiline denk geliyor, müdür yardımcısı bir şey yapmayacaksın dedi. Doğum zamanı izin alabilecekmişim, öncesini aktaramayacağım.
tugbaaquarium Gizyy merhaba 32.haftası yaz tatiline gelenler çalışabilir raporu almasına hiç bir şekilde gerek yok mu yani ?
Sedoliko Gizyy benim beklenen doğum tarihi 30 Ağustos görünüyor. Seminer dönemine de kalma ihtimali var 😀 okulların açıldığı zamana denk gelmesi mi lazım 5 haftayı sonrasına aktarabilmek için 🤦🏻♀️
Esum48 tugbaaquarium ben bugun aldim calisabilir raporu seminer donemi basliycagi icin de pazartesi teslim etcem bakalim ne diycekler benim de fikrim yok ama aktarilabilir saniyordum ben
Amphitrite 32′de çalışabilir raporu alsak 37′de zaten zorunlu ayrılacağız. Sonuçta yazın da kurs dyk cart curt falan var yani. Yazın full okul kapalı değil ki. Bu şekilde olmuyor mu?
lena1234 Aynı şeydeyiz ben de öğretmenim ben de tam öğrenemedim hatta belletmenlik alsam mı çalışabilir için diye düşünüyorum. 32den itibaren rapor alacağız ama ağustos ayımız yanıyor komple maalesef eylül ayına kalıyor 8 hafta değil 4 hafta yanıyor 1 eylülde açılacak okul
Gizyy Sedoliko maalesef 37.haftanın ne zamana geldiği önemli. Doğumun ne zaman gerçekleştiğine bakmıyorlar hiç. Yaz anneleri olarak hepimiz mağduruz😄