Aygn Elinden telefon düşmeyen varmı acabaa 😁 bebeğe çok zararı olur mu ya vakit geçiremiyorm sürekli elimde telefon
ebrarmom08 Aygn ben telefonu alalı 1 sene oldu 2nci kez telefonun ekranı gitti oysa yaptrali 3 ay olmuştu bıktılar gari benden 😂😂
Enesnazan8181 MerveGmss benimde elimden düşmüyor bırakamıyorum bebeğe zararı olur mu diye çok düşünüyorum ama bütün gün evdeyim canım çok sıkılıyor 😕
MerveGmss Enesnazan8181 valla benimde canım cok sıkılıyo bazen iyiki şu forum var diyorum kış olduğu icin dısarıda cıkamıyorum hastalanırım diye telefona sarıyorum sürekli 🤭
Enesnazan8181 MerveGmss bi zararı yoktur inşallah korkup internetten de bakamıyorum malum ufak bi baş ağrısına kanser teşhisi koyuyorlar psikolojisini bozuyorlar insanların 😊
Morcivert061 Aygn ay valla biri elimden telefonu alsa oturup aglarim herhalde. Evde tek basimayim kafayi siyirdim zaten bide telefonum giderse oturup aglarim kocam ne zaman goreve gitse boyle oluyom🤣🤣🤣🤣🤣
Heycanligebe Aygn ahhhh ah canım yediğimiz içtiğimiz herşey zaten saçma sapan valla telde olmasa kafayı yeriz o kadar ayrıntıya girmemek gerek 😂😂😂
Morcivert061 Aygn ben bide bilmedigim sehirdeyim koca falanda yanimda olmayinca markete bile inmiyorum sacimi tepeden topladim deli gibi dolaniyorum🤣🤣🤣🤣