Deniz_mina Nurcaseyler bende bugün 35 haftalık oldum erken doğum riskim de var sezeryan olcam yine 3. Gebeliğim diğer kızım geçen yıl oldu uygulamaya göre 25 temmuz ama pazartesi günü randevum var gün verir mi acaba
eedahadahanasilsiniz 2prensesannesiiii benim çok uzun zamandır basasagi ama cocugum bugün ağzımdan çıkmaya karar vermiş gibi dayadı kendini iyice yukarı. Daha asagidaydi oysa🙃
mom_k Af00 ara ara düzensiz ve kısa süreli olması rahmin kendini doğuma hazırlamasındanmış. Ama sürekli olursa ve geçmezse doktora gidin diyorlar. Bence 30dan sonra artık normal bu ağrılar. Hafif hafif hissetmemiz
nur1824 mom_k benim ağrılarım böyle hafif reflü sancısı gibi oluyor. Normal midir? Bacağıma vuruyor ağrım bazen oluyor bazen olmuyor. 34+3 üm
Nurdoga 2prensesannesiiii yok benim tam aynı ilk oğlumda gerileme oldu bu son adetle tam olarak aynı bakalım artk son kontrollerde ne olacak
SbLBrk Haftadayim sicaklarla basimiz dertte bacilar 😅 essede terliyorum otursamda terliyorum anlamadim bu isi🫢 saglikla doguralim ins normale donelim
EceNaz26 Ozlemurak65 3 hafta önce açılma yok dediler ama şuan sancılarım çok şiddetli açılma var midir acaba hissediliyor mu
Ozlemurak65 EceNaz26 açılma hissedilmiyor bildiğim kadarıyla ama doktorum sancin oldukça acilman olur dedi o yüzden şiddetlenirse sancin gel demişti
toulaykk 2prensesannesiiii bende 34 oldummm 20 temmuz sonrası herhalde olacak. Tarihi siz mi seçtinz doktor ne dedi ?
MuhammedYusuf56 aysegul1122 şuan sadece kasık ağrılarım var yürümekte bile zorlanıyorum ama ne sancım var nede açıklık bekliyorum bende hayırlısıyla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🫄🐣
Nlnmtn 2prensesannesiiii ben de 34 +3 haftalığım vajina ağrım sadece hareket ederken oluyordu bugün her an ağrı var bebeği asagda hissetmiyorum ama bu normal mi acaba oturup kalkmak yattigim yerde dönmek bile zor
EceNaz26 Ozlemurak65 ya bana suyun gelince gelirsin dedi ebe ama sancımda çok canımı yakıyor kafam karıştı
Uras3435 2prensesannesiiii Bizde 36 +3 olduk , 11 temmuzda gidiyoruz doğuma canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı amin 🤲🏻😊💋🧡🎉
MaMmedova_ 2prensesannesiiii sağ salım al kucağına abla bi şey sorucam 27 haftalık kaç ayılk oluyor??
Sinyo Tugbaaatugbaaa inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza 🥰 cumartesi randevum var kesin sancı çıkar bizde de nst de
eedahadahanasilsiniz Nuryzcccc normal doğum için bekliyorum🤲 doktorum sezaryen için de 40 haftaya kadar beklerim dedi. O arada bebek normal gelirse normal deneyeceğiz.