Tugcebngl Nurcaseyler ayy aynıyız ben sezeryan olucam haftaya kontrolüm var gün verir doktor diye düşünüyorum ama ne sıcaklara ne hamileliğe dayanamıyorum artık zaman durdu sanki
aysegul1122 EceNaz26 birebir aynı gündeyiz :) siz nasıl hissediyorsunuz? Kaçıncı gebeliğiniz, doktorunuz erken doğum riskinden bahsetti mi? Erken geleceğini neden düşünüyorsunuz? Benim kızda hiçbir gelme belirtisi yok sanki doğmak istemiyor sanki 🥺
EceNaz26 aysegul1122 yoğun sancı karnımda kasılma hissediyorum. Ilk gebeliğim ilk başlarda hiç riskim yokken 30.haftada risk başladı nstde sancim çıktı ilaç tedavisi başlandı ama devam ediyor 🥲
2prensesannesiiii mom_k ya şimdi geldim drdan nst temiz ben de bugün iyi hissediyorum ama normalde 34 olması gerekiyor 1 hafta önden gidiyor 35 olmuşuz 🥲🥲🥲
findiktan11 2prensesannesiiii bende 34+5im en başından beri 2 hafta önden gidiyor. Beni biraz korkutuyor önden gitmesi doktorum sorun yok diyor ama yine de aklıma takıyorum😞
2prensesannesiiii Nurdoga benimde 2 gebelikte sancılar erken başladı ama bu gebelik ilk gebeliğe göre daha iyi gidiyor çok şükür 34 diye gittim şimdi 35 olmuşuz 1 hafta öne gitmiş minik tavşan 🥰
Nurdoga 2prensesannesiiii yok benim tam aynı ilk oğlumda gerileme oldu bu son adetle tam olarak aynı bakalım artk son kontrollerde ne olacak
Sinyo 2prensesannesiiii 36+3 olduk tahmini tarih 15 temmuz ama bana hiç o kadar bekler gibi gelmiyor ☺️ dün gece sabaha kadar ağrılar girdi regl ağrısı gibi. Bari 37 yi tamamlar inşallah
2prensesannesiiii Sinyo ayyy inşallah ama korkma haftası güzel minnoşun doğsa da bişey olmaz allahın izniyle 🥰🙏🧿
Tugbaaatugbaaa Sinyo aynıyız 💕 bizde de nst de sanci çıkıyor sezeryan diye düşünüyor Dr da bilmiyorum artık 🥹
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Adete göre hesapla kuzu bebeğe bakma erkne falan diye düşünme ama ha öyle ha öyle İkiside yakın😂😂😂Düşük yapmmayaydim benimkide 28 hafaylikti🥹
2prensesannesiiii aysegul1122 yaaa sancı falan yoksa şuan belki kasılmalar geç başlayacağı için dediğiniz gibi olabilir ben de 34 diye gittim 35 çıktım bi tutuşmuyor değilim sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏
CnY7 alyamm_33 sezeryanda kaçıncı haftada alıyorlar genelde bende 31. Haftadayım da uygulama ağustos gösteriyor ondan merak ettim siz böyle yazınca
esty35 2prensesannesiiii evet şimdilik normal düşünüyorum aksi bir durum olmazsa ama patlayacak gibi hissediyorum nefes alamıyorum artık 😅
2prensesannesiiii aslanmom__ balım müslin uzun kollu alabilirsin dışarda esintili olan yerde giydirirsin ben ay başı alacağım kıyafet 2. De Kiz olduğu için almadık ama müslin takimlar var alacağım bi kaç parça hatta hastane çıkışını da müslin düşünüyorum
2prensesannesiiii Msydn6 valla geçmiyor ama geçmesin diyorum bi yandan 😂😂çünkü korkuyorum yaklaştıkça benim de 2. Sezeryan olacak 🥲
2prensesannesiiii mucizebebek_111 amin inşallah ya🥲 ama ben yaklaştıkça korkuyorum bazen içimde kalsın böyle iyiyiz diyorum iyi olduğunu bileyim yeter 😂 🤭