H-ckerana Leyladurak Yaaa aynı bennn 🙈😁 İkiz gebelik 30 haftalık.Ve muhtemelen dediğiniz tarihlerde doğacaklar.Ne diyor doktorunuz direk sezeryan mı 😊
Leyladurak H-ckerana benim zorunlu Sezeryan olacak olmasa bile ben normal doguramazdım ikisi baş aşağı dönmüş zor duruyorlar içeride benim 18 haftada açılmam oldu serklaj yapıldı yatarak geçiriyorum erken doğum riski var doktor ciğer geliştirici de vurdu her ihtimale karşı dün kontrole gittim kiloları biraz az dedi oda ikiz olduğu için olabilirmiş o canımı sıktı biraz rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰🥰🥰
alyamm_33 kizannesi16_ zaten enfeksiyon bizi bu duruma koyuyor ne güzel annenizin yanında olmak size yardımcı olması bana yardım edecek hiç kimse yok hayatım bütün yükünü tek başıma sırtlamışım yani sağlıkla bebişimi kucağıma alsam rahat edeceğim
Gul-5757 2prensesannesiiii ben bir saat yürüyorum her gün ama eve dönünce alt tarafta çok ağrı ve batma oluyor tabi 34 +5 haftayım çok da geçmesin istiyorum umarım aşağı iniyordur 🫠
eedahadahanasilsiniz dyaman şimdiye kadar baya aşağıda hissediyordum dün gece ağzımdan çıkmaya karar verdiğini düşünüyorum. Midem kaburgalarim mahvoldu resmen😅 strese mi girdi cocugum kendini çekiyor yukarı habire
dyaman eedahadahanasilsiniz yok canım strese girmemiştir öyle düşünmeyin :) sadece yeri daralıyor . Ama çok zor aynılarını ben de yaşıyorum.Allah hepimizin yardımcısı 🌸
_tugcee Asila_arzu Banada aynısını dedi doktorum hatta Temmuz 15 hazırlıklı ol neolur neolmaz kızlar aceleci demistiii bekliyoruz bakalım🥹🥰
nur1824 mom_k kullanıyorum, gece yatmadan bir tane, herhalde üşüttüm ya, çok sık tuvalete çıkıyorum. Bir önceki gün ayaklarım şişti diye buzlu suya koymuştum 😱
mom_k nur1824 günde 2 şişe maden suyu içiyorum ben ekstra mineral alabilmek için bazen aksattığımda kasılma ve ağrılarım daha fazla oluyor onu farkettim. Bi de susuzluk ağrıları artırıyor 🫠 inşallah geçer sizin de şikayetleriniz 🥰
EzgiCanerCnbkmz 33 haftadan selam ☺️ ilk kızım sezaryen oldu ikinci de öyle olacak 27 temmuzda doğum olacak nasipse 🫣