tamamdanolmuss Esrabyndr 23+6 yım göbiş 11.haftadan beri çıkmış artık göbeğimle bir yerlere çarpma durumu olmaya başladı 😂 2 kg aldım sanırım hızla almaya başlayacağım 😕
Lilaaaaaa Esrabyndr ben zaten kilolu hamile kaldim 80 kg idim . Şuan 27 haftadaym 79 kg’yım. Boy 1.67. Genelde son aylarda cok kilo alınıyor sanırım
Tutaste_ Esrabyndr 24 oldum catlağım var karnımda kasıkta koltuk altında.halim var ama oturursamda kalkamıyorum daha. Hala aşerıyorum.🤷boyle 8 kılo aldım 78 ım 👀👀🥹🥹🤦
Drfatma Ben 25 teyim, 9 kilo kadar aldım çatladım da halsizlik had safhada. Ama sağlıklı olalım da diyorum gerisi hallolur inşallah
Elifb_ 22+2 olduk bugün tok karnına kıyafet ayakkabıyla 5 kilo fazla çıkıyorum 😅 muhtemelen 2-3 kilo aldım
Queen_Mom_ 23+2 deyim 3 kilo aldım göbüşüm baya belirginleşti 😍 son iki gündür mide yanması başladı, yaşayan var mı?
Jasmine_can Queen_Mom_ Bende önceden beri reflü de olduğu için yanmam çok oluyor.Boğazıma kadar yanıyorum. Gaviskon verdi doktor. Günde 8 kaşığa kadar kullanabilirsin dedi. Bir de yemeklere baharat koymuyorum kimyon kekik hariç. Karabiber bile yanma yapıyor.