Livealittle Kızlar testime bir bakın bir iki saat bekledikten sonra böyle oldu ama kuruma çizgisinede benzemiyor kuruma cizgisi daha az olur sanki bu cok belirgin bir yorum yapın ne olur ben nasıl resim ekleyeceğim???
lilyum_ Livealittle https://mutluresim.com/?lang=tr Bu linke tıklayın resim yükle diyin. Galeriden resmi sećin ve yükleyin. Sonra bir link cıkacak o linki kopyalayıp buraya yapıştırın
neanladinyurdagull Livealittle testin arkasında da yazdığı gibi 5 dakika içinde çıkan sonuç doğrudur şüpheniz var ise kesin sonuç için kan verin yada sabah ilk idrarla tekrar erken gebelik testi yapın lakin öyle saatlerce beklemeyin 5 dakiks yeterli sonuç için
sinemdengiz Livealittle biraz fazla idrar damlatılmış gibi sanki bi kere daha yapın bence ve adet gecikmeniz var mı ona göre de çizginin koyuluğu değişiyor
Ssssssssssssss Livealittle test geçersiz çünkü testin renk veren yerine idrar kaçırmışsınız ben 2 gün sonra baktığımda ikinci çizgi olmuştu tekrar test yaptım şuan hamileyim ama sizin testiniz geçersiz kaçmış idrar test yaparken
Livealittle sinemdengiz  bu ilk yaptığım zaman
Gunes99 Livealittle bence var canım ❣️ hayırlısı inşallah benim de gebelik çubuklarım hep böyle silik idi bence pazartesi sağlık ocağına gidip kan verin 🤍 şuan acil e de gidebilirsin 🌼🌼
Fatimecansu79 Livealittle bu testin içini neden açıyorsunuz kapalı kalınca belli mi olmuyor ki bende yaptım açmadım ama gayette net belli oluyor neden içini actiginizi merak ettim Ben 2. Çizgi göremedim benim 3 günüm gecmisti daha net çizgi vardı
Livealittle sinemdengiz bugün doktora gidiyorum canım haber ederim mutlaka 2 tane cocugum var zaten biri daha 1 yaşına bu ay girecek 25 i. İnşallah yoktur Allah isteyene versin ..