-ilknur-12 Yasminasil inan bu hamilelik nasıl geçti bilmiyorum. İlk bebeğimde heycandan . Bundan da iş güç boş durmadım ev taşıma tayinciyiz 🤦🏼♀️
-ilknur-12 Seldahilal yok yok korkma ilk gebelikte bilmiyoruz diye korku olmuyor 🤭 2. Fena bacımmm ben 3.5 sene bıraktım arada den 5 sene bırak düşünürsen 🤭😂
Pinaargunes -ilknur-12 son 21 benim de 😑 Heycann korku herşey var bekliyoruz bakalim saglicakla kavusalim insallah evlatlarimiza 😍
-ilknur-12 Blackksea hiç korkma sakin bacım . Benim her ikiside riskli gebelikti ama kucağına alınca geçiyor. Sadece bol bol yürü emzir kimseyi dinleme . En iyi anne sensin sen bilirsin 🙏🏻🌸❤️
-ilknur-12 2bebelii yok bacım bende göbek kocaman vücut küçüldü 🤷🏼♀️ gören ikizmi diye soruyor hatta . Ama ne kusma geçti ne yemek yiyebiliyorum adam akıllı 🤷🏼♀️ doğsun da ben uykusuzluğa alışığım razıyım valla
-ilknur-12 hellomama ilki erkek 2. Erkekse kork bacım 🤭😂 benim işk erkek buda erkek . Ve çocuğum aşırı bağımlı bana . Hamileliğim boyunca kucağımdan inmedi perişan oldum
hellomama -ilknur-12 tecrübelerime göre ilk yaramazsa ikinci sakin olmuyor 😅 ilki erkek 9 aydır karnımın üstünde yaşadı 😂
-ilknur-12 2bebelii bende el ayak şişmedi olmadı çok şükür ya . Hatta afedersin kıçımın üstüne oturmadım iş güç ev topla demekten birde tayinciyiz manisaya gidiyoruz temmuz 2 de evimi götürüp bırakıp geri geleceğim doğumu bekleyeceğim 🤷🏼♀️
2bebelii -ilknur-12 Ben de hiç yerimde durmayan bir insanım zaten o yüzden daha çok yoruluyorum Hayırlısı olsun size de Allah yardımcınız olsun inşallah
-ilknur-12 ozgeerkan73 bacım merdiven in çık yarım suquat yap yürü bol bol rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻