kalorisizpatates MelodyFairy inşallah en kısa zamanda sökülür adetin🥹 ben de adet olcam galiba bu ay da olmadı🥹
turkan403 MelodyFairy yeni doğum mu yaptınız yoksa normalde de mi böyle gecikmeli oluyo benm de 17gunm geciyo
Sumbul34 MelodyFairy ya 2 gün antibiyotik içtim adetten 2 hafta önce de ilişki oldu ama tam emin olamıyorum kaçıp kaçmadığından kaçmazsa 2 gün antibiyotik gününü etkiler mi
MelodyFairy Sumbul34 korunuyorsun ve gebelik istemiyor musun ben mi öyle anladım ? 2 hafta geçtiyse şüpheli ilişkiden test yap
Sumbul34 Hayır adet tarihinden 2 hafta önce ilişki oldu geri çekilme ile korunuyoruz gebelik istemiyorum hayır
kalorisizpatates Sumbul34 geri çekilme bir korunma yöntemi değil malesef içeri kaçıyor ve çoğu kişi bu sebepten gebe kalıyor hamile olabilirsiniz
MelodyFairy kalorisizpatates of gerçekten o kadar zorluyor ki beni anlatamam 🥹🥹 Senin bat kaçı ? Test yaptın mı
kalorisizpatates MelodyFairy 21 haziran, dün akşam yaptım negatif çıktı şimdi regl ağrıları başladı gibi akıntının renginden anlıyorum başlayacağını hafif pembemsi geliyor arada yarın sökülür herhalde yavrum
Oksuruksurubu MelodyFairy direk kan testi verin eğer hamile olmadığınıza eminseniz soğam kürü yapın hemen adeti söktürüyor
MelodyFairy kalorisizpatates benimde beyaz akıntım var ama anlamadım ya inan o kadar çok istiyorum ki sökülmesini anlatamam