Zeyciikk @Diririiririm ben indirim yakaladıkça her şeyi almaya çalışıyorum kıyafetler dışında süt sağma makinesi, anne bebek çantası, korbell çöp kovası, emzik, biberon gibi şeyler aldım şimdilik☺️
Savti_hazin Zeyciikk ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşAllah🤲🏻 benimde erkek bebişim olcak inşAllah🐣
Zeyciikk @Aysell47 aslında liste kabarık olduğu için denk geldikçe almakta fayda var😂 bide ben biraz sabırsızım sanırım dayanamadım başladım hemen cinsiyeti öğrenince😅
Diririiririm Zeyciikk ben de önceki kaybettiğim bebeğim için bebek arabası ve park yatak almıştım. Korbell ve biberon aldım. Emziğini de arkadaşım almış sağolsun. Kıyafet de çok sevdiğim markalardan süslü kıyafetleri indirimde gördükçe alıyorum açıkcası. Hep hayalim bebeğime güzel kıyafetler giydirmekti. Şimdiden yatırım yapıyorum hahahahah 😅
Diririiririm Zeyciikk ay ben de çok sabırsızım ama bir kaybım olduğu için daha bugün bile ablam acele etme vs vs diyor modum düşüyor ama bişey olacak psikolojisinde yaşamak çok yoruyor beni bişeyleri alınca motive olduğumu hissediyorum
baharmom35 Aysell47 aaa ilk defa burada Bilecikli gördüm Bilecik de mi yaşıyorsunuz peki bende bilecikteyim
Zeyciikk @Diririiririm yaa başınız sağolsun🥺 tabiki hiçbir şeyin garantisi yok biz de bi kayıp yaşayabiliriz orasını Allah bilir ama sürekli kötü düşünerek de hareket edilmez ki. Ben de bir şeyler aldıkça çok mutlu oluyorum hem iyi düşünelim ki iyi olsun🌸 Boşverin kimseyi dinlemeyin nasıl mutlu oluyorsanız öyle yapmaya devam edin bir kere kötü bir tecrübe yaşadınız diye yine aynısı olacak değil ya. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤍
Diririiririm Zeyciikk aminnn canım rabbim kimseyi korkutmasın inşallah sağlıkla huzurla alalım kucaklarımıza 🥲 ben de aldıkça mutlu oluyorum her gün eşyalarına baktıkça huzur buluyorum gerçekten 😍
Cglglr 17 haftalık oldu kızım çok şükür. Mide bulantım kalmadı çok şükür. Bebeği de henüz hissedemedim. Ama karnımın büyüdüğünü hissediyorum. Dışardan belli olmuyo ama evde tayt vs giydiğimde belli oluyo. Çok şükür yolunda ilerliyor her şey. Zaman su gibi. Ne ara 17 haftalık oldu 🥰🌸🩷
Nezahatozen 19+3üz 3 gündür tekrardan kusmalarım geri geldi öksürük yaşadığım için mahvetti beni yemek yiyince kocaman bi karnım oluyor sonra iniyor rahatlıyorum cok şükür bu harici sorun yok
Zeyver Savti_hazin 18+2 den selamlar mide bulantım çok olmadı zaten başlarda şimdi de yok sadece sabahları aç karnına hafif oluyor. Ama hamileliğimin başından beri yorulduğhn zaman aşırı kasık ağrım oluyor 🥲🥲
Alparslanyigit19 Savti_hazin değişik bir his içinde bir bebek var ve hareket ediyor elimi koyduğumda bayağı hareketlerini hissediyorum farkediyirsun zaten bebek olduğunu elimi koyunca elimin altında birşey oynuyor bazen seğirme şeklinde