Ozlemyldz 20 haftalık gebeliğim vajina girişimde beyaz pamukcuj gibi seyler var ne demek bu bilen varmı???????
sususdden Ozlemyldz mantar olmuş olabilirsiniz kaşıntı akıntı koku vs gibi belirti yokmu sadece pamukçuk görünümümü🤷🏼♀️
Pinkyy Ozlemyldz mantar olabilir canım,genellikle bu dönemde olabiliyor,doktoruna söylediğinde mutlaka ilaç yazıcaktır zaten..
Pinkyy Ozlemyldz doktor ilaç fitil krem filan veriyor canım,düzenli kullanılırsa geçiyor zaten,ben hamile kalmadan önce olmuştum çok şükür geçti,kaşıntı filanda oluyor belli bi süre sonra..
sususdden Ozlemyldz mantar büyük ihtimalle bendede oldu ama kaşıntıda vardı bende seyreltilmiş elma sirkesiyle yıkayıp kurutmamın bir sakıncası olmadığını söylemişti doktorum bende yeterli olmadı fitil kullandım sizde 1 litre suya 2 kapak gibi elma sirkesi koyup taharetlnp kurulsyın takip edin ihmal etmeden muayeneye gidin geçmiş olsn😌
Heycanligebe Ozlemyldz valla ben olmuştum nette çok zararlı diolar erken Doğuma bile neden olabilir önlem alınmalı diolar yani için rahat olsun bence git doktora