Aliss06 Ysmnpmk ya biraz karışık ben Ramazan içinde regli olmuştum ama hamile kalmışım bilmiyordum karnım ağrıdı doktora gittim 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ama 2 mayısta düşürdüm ve kanamam 6 gün sürdü şimdi böyle sonuç kafam karıştı
Aliss06 efgoksen 4 gün önce test yaptığımda evde silik çıkmıştı bayramdan dolayı gidemedim bugün kan verdim bu şekilde çıktı ama bana yüksek geldi
Ysmnpmk Aliss06 düşükten sonra tekrar gebe kalmışsın canım zaten korunulmadigi müddetçe gebe kalan çok kişi var sende hamilesin sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲🌸
Aliss06 Tgbysl 2 mayısta ikiz bebek düşürdüm o tarihten itibaren mi almalıyım Değer yüksek geldi bana bide önceden verdiğim de hep yeşildi şimdi kırmızı olunca şaşırdım
efgoksen Aliss06 Doktor ultrasona göre daha doğru bilgi verir tabi hayırlı sonuclar alırsınız inşallah:)
Emelnurcakit Aliss06 son ade Aliss06 değeriniz yüksek bence de belki ikiz olabilir 🤗 biz tüp bebek yaptırdık benim değerim 848 çıkmıştı Şuan Üçüzler hamileyim 🥰 herşey gönlünüzce olsun 🙏🏻
fatma4136 dusukten sonra yine yumurtlamamiz oluyor regli gormesek bile muhtelemen o zamanda kaldin hayirli olsunn
Tgbysl Aliss06 bilmiyorum onu ben betaya gore yorum yaptım yarın kontrole gidin ultrasonda gözükür zaten bebeğiniz baya yüksek hcg doktor söyler.