Tugba1tugba Bebeğim 28 haftalık eşimle aslan ismini çok sevdik içimize sindi ama kime söylesek olumsuz tepki veriyor başka isim koyun yok okulda dalga geçerler falan diyorlar moralimizi bozdular biraz ciddi ciddi sizce nasıl kızlar kulağa nasıl geliyor
sltn2686 Tugba1tugba eşim de erkek olursa aslan olsun diye tutturuyor Galatasaray yüzünden bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum kız olursa ben seçicem erkek olursa aslan bence kötü bir isim değil ama
Minnosannemm Tugba1tugba bizde erkek olursa aslan koymayı düşünüyoruz güzel bir isim evet bazen kötü yorumlar bizde alıyoruz ama önemsememek lazım :)
Gg5348 Tugba1tugba oğlum olsaydı kesinlikle aslan koyacaktım kızım olacak çok güzel bir isim aslan gibi oğlunuz olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏🏻
seyma2609 Bence çok güzel bir isim. Çocuklar her isme özel zorbalık yapabiliyor zaten ona hiç takılmayın
beyzanururey Bizde erkek olursa Aslan koymayı düşünüyoruz ben Aslan Zeyd istiyorum eşim Zeyd’e pek sıcak bakmıyor bakalım
Aksoys Biz 35+4 haftalığız Bu sene Aslan senesi heralde herkes Aslan koyuyor 🦁🥰 eşimde Aslan istiyor bende Bulut sanırım Bulut Aslan koyucaz bizde ikimizinde gönlü olsun kimseyi takma bizede çok tepki gösteriyorlar uyumsuz diye ama umurumuzda değil 😀
Mucizem0301 Oğlum olsaydı ben asıl aslan istemistim ama eşim aslan meteyi çok istedigi için onu koyacaktik
Mercimekannesi45 Tugba1tugba 26 haftalık hamileyim oğlum olucak ismini Aslan Zeyd koymayı düşünüyorum hamile kalmadan oncesinden
Tugba1tugba Mercimekannesi45 bende hep oğlum olursa aslan koyarım diyordum ama çok moralimi bozdular size gelen tepkiler nasıl
1palyaco Tugba1tugba bizimde Aslan seçeneklerimiz arasındaydı fakat etrafımızdaki insanların tanıdığı Aslanlar genelde alkl kullanan insanlar hep onları örnek verdiler beğenmediler o yüzden bizde bi soğuduk o isimden . Benimde tanıdığım var o da aynı şekilde alkl ile bi bağlantısı olunca bi uzaklaştım isimden.
Mercimekannesi45 Tugba1tugba telafuz ettiğinde ne hoşuna gidiyorsa ismi söylediğinde mutlu hissettiriyorsa o ismi koy doğru yoldasın🥰